woensdag 4 november 2015

Review: W7 ‘Angel Eyes’ Silky Eye Shadow Palette

Als er een budgetmerk wel goed bezig is dan is het W7 wel. W7 vond ik eerder niet zo’n interessant merk omdat de producten vaak niet zo ‘je van het’ waren. Maar dat was een paar jaar terug. Na alle blikken palette’s in mijn bezit te hebben ben ik laaiend enthousiast geworden!
IMG_1158

dinsdag 3 november 2015

Review: Perfect Touch Blush #2

De Big Bazar is een winkel waar ik graag even rond snuffel. Allemaal leuke spulletjes voor een klein prijsje. Ze hebben vaak hele goede aanbiedingen van bijvoorbeeld Essie! Afgelopen zaterdag was in even in de stad en toen ontdekte ik deze blush van het huismerk van Big Bazar, Perfect Touch. Ik werd meteen helemaal blij en kon deze niet laten liggen!!

maandag 2 november 2015

Review: The Body Shop Hand cream

Handcrème is altijd handig dacht ik toen ik handcrème nummer zoveel aanschafte. Ik liep op Hoog Catharijne in Utrecht langs The Body Shop en mijn oog viel om lieve schattige tubetjes handcrème. Ik liep erop af en omdat ik nog €5,00 op mijn kaart had staan, besloot ik 'm maar gewoon te kopen. Ik ging voor mijn favoriete geur, Honeymania.


vrijdag 30 oktober 2015

Review: Inglot palette

ik hoor altijd zoveel goeds over Inglot dat ik het nu eens met eigen ogen wilde aanvaarden. Heb daarom zelf maar eens een palette aangeschaft. Het leuke van Inglot is, is dat je zelf je palette kan samenstellen!! Wil je weten wat mijn mening er over is, lees dan snel verder!!

dinsdag 27 oktober 2015

Review: Rituals Jasmine Dream geurkaars

Ik heb inmiddels heel veel Rituals producten, maar de geurkaarsen had ik nog nooit geprobeerd. Eigenlijk vind ik ze erg prijzig maar vind ze altijd zo lekker ruiken dat ik ze een keer wilde proberen. Lees verder als je mijn mening wilt weten over de Rituals geurkaars.

maandag 19 oktober 2015

Review: Sleek sunset palette

Ik ben echt helemaal gek van het merk Sleek. Tegenwoordig hebben ze bij de Dio bij mij in de buurt het merk Sleek. Ik ben al een aantal keer binnen gelopen om te snuffel en heb toen twee pallets mee genomen. Vandaag review ik er een voor jullie.

zondag 30 augustus 2015

Review: Teez kwasten

Kwasten zijn toch een belangrijk onderdeel van je make-up stash. Een tijdje geleden zag ik in een winkeltje een aantal kwasten liggen  van Teez. Volgens mij zijn ze niet meer normaal verkrijgbaar maar waren dit wat restantjes. Toch leek het me leuk om een review voor jullie te schrijven!

donderdag 27 augustus 2015

Vaseline Spray & Go body moisturizer



Als je luiheid combineert met een aanzienlijke afkeer voor all things greasy, dan staan er genoeg potten en flesjes bodylotion te verstoffen. Zoals bij mij dus. En dat is niet altijd even handig, aangezien vooral mijn benen best vaak zo droog zijn dat ze ervan gaan jeuken. Een tijd geleden ontplofte er een soort review-bom van de nieuwe Vaseline spray & Go body moisturizer en juist daardoor had ik niet zo’n zin om het te kopen. Maar laatst ging ik toch overstag..

woensdag 26 augustus 2015

Review: Essence Soft Cleansing Gel

Ik probeer zoveel producten uit om mijn gezicht te reinigen maar eigenlijk heb ik nog nooit een product gevonden wat heel erg werkt. Een tijdje geleden kwam ik twee flessen van Essence Soft Cleansing Gel tegen. Kon ze voor 1euro komen dus dan is het zeker het proberen waard. Ik kan ze jammer genoeg nergens vinden in de winkels dus als je het weet laat het even in een reactie weten :)
04 review essence

dinsdag 25 augustus 2015

7 tips om van wallen af te komen

Vandaag eens een ander artikel! Wallen en donkere kringen zijn vervelend en heel lelijk. Maar soms kom je gewoon niet aan je slaap toe…

MJTwr-azORYI2FlFvUwUhvhWcNtdTQGM-m7S4Nuu76g,ACwUu3cY2JIOqUgxgeB5ssSmsJzyvJWX8p0f5Zpt8lU940x500

maandag 24 augustus 2015

Review: Cien Volume Hairspray

Mijn bus met haarlak was op en ik moest dus een nieuwe hebben. Ik deed boodschappen bij de Lidl en dus besloot ik daar maar eens te kijken of ik iets kon vinden. De beloftes op deze bus konden mijn goedkeuring wel krijgen en ook de prijs was erg aantrekkelijk, dus ik besloot het maar eens te proberen met deze haarlak.

donderdag 20 augustus 2015

review: P2 059 copacabana

Na lange tijd heb ik weer een review voor jullie! Vandaag review ik een lipstick van P2. Dit is een merk dat volgens mij alleen in Duitsland te koop is bij o.a. DM. Ik ben natuurlijk even gaan kijken in het schap, maar kocht uiteindelijk twee lipstick. Ik ben benieuwd!!
De populairste tags voor deze afbeelding zijn:

woensdag 19 augustus 2015

Essence Cinderella Eyeshadow Palette

Ik heb dit pareltje al een tijdje in mijn bezit maar had er eigenlijk nog nooit iets over geschreven. Vandaar deze verlaten review maar beter laat dan nooit!!
 
essence eyeshadow cinderella

maandag 18 mei 2015

Etos Verfrissende Reinigingsmelk- en Lotion

Iedere avond haal ik make-up en andere onzuiverheden van mijn gezicht af met een reinigingsmelk- en lotion. Met enig regelmaat wissel ik van merk. Dit keer is het de beurt aan de reinigingsmelk- en lotion van Etos eigen merk. Wil je weten wat ik van deze producten vind?

zaterdag 16 mei 2015

Burt’s Bees Beeswax Lip Balm

Het begon allemaal met een lipbalsem, maar tegenwoordig zijn er allerlei verzorgingsproducten te verkrijgen van Burt’s Bees. En al deze producten van Burt’s Bees worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Ik gebruik graag lipverzorgingsproducten en was benieuwd naar de originele lipbalsem van Burt’s Bees.
burts bees beeswax lip balm

vrijdag 15 mei 2015

Etos nagellak remover met spons

Nagellak eraf halen vind ik één van de stomste klusjes om te doen, maar met deze nagellakremover van de Etos wordt het wel een stuk makkelijker. De nagellakremover zit in een glazen potje met een spons en werkt heel goed. Lees meer over deze nagellakremover met spons van de Etos.
nagellakremover met spons etos

donderdag 14 mei 2015

P.S. love - Primark lipstick

Iedereen zie ik telkens allemaal make-up producten van de Primark uitproberen en zelf woon ik op 10 minuten van de Primark en had nog nooit er wat van gekocht. De laatste keer dat ik er was nam ik een lipstick mee om het gewoon eens uit te proberen. Ze zijn helemaal niet duur dus dacht kan gewoon voor een keertje en is hij dan mooi dan is dat mooi meegenomen en valt hij vies tegen dan maakt dat niet zo heel erg uit. Ik koos voor een beetje een nude kleurtje. Lees snel verder wat ik er van vond!

maandag 11 mei 2015

Essence highlighter The Glass Slipper

Een tijdje geleden werd deze collectie al aangekondigd, maar sinds een paar dagen ligt hij dan ook echt in de winkels! De Cinderella-collectie van Essence. Toen ik donderdag in de Kruidvat was, kon ik het niet laten om een kijkje te nemen en wat te kopen om te testen. Ik besloot de highlighter te kopen en vandaag heb ik er een review over voor jullie!

essence cinderella highlighter

vrijdag 8 mei 2015

Miss Sporty blush 011 Latino Doll

Miss Sporty is niet een make-upmerk dat ik heel veel gebruik, ik heb een aantal nagellakken van hun. Ze springen wel altijd goed in op de laatste trends, maar ik heb altijd meer het idee dat het voor een iets jongere doelgroep is dan ik ben. Toen ik deze nieuwe blushes van Ohh! Blushed Again zag, was ik wel erg nieuwsgierig en nam ik er eentje mee om te testen.

ohh blushed again miss sporty

donderdag 7 mei 2015

Micellair water van Kruidvat

Al meerdere keren had ik het micellair water van Kruidvat voorbij zien komen, totdat ik hem 2 weken geleden spotte in de winkel. Voor €2.50 besloot ik hem mee te nemen. Ben jij benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

micellair water kruidvat

woensdag 6 mei 2015

Max & More Baked Eyeshadow


Afgelopen weekend moesten we voor een aantal dingen naar de Action toe en dan moet ik ook altijd even kijken in het cosmetica gangpad. Ik kon het niet laten en heb weer wat meegenomen naar huis, dit keer twee paletjes met vier verschillende kleuren gebakken oogschaduw.
IMG_9342.JPG

zondag 3 mei 2015

Kruidvat body scrub green tea & apple

Ik ben gek op scrubs. Zowel voor me lichaam, gezicht, voeten en handen. Als hij dan ook nog een lekker geurtje heeft, ben ik om. Ik heb een lange tijd een Balea scrub gebruikt, maar deze raakt op en is alleen te koop in Duitsland. Toen ik even snel door de Kruidvat liep kwam ik deze tegen en was ik eigenlijk meteen nieuwsgierig!

vrijdag 1 mei 2015

Review Hema nagellak

Een tijdje geleden kreeg ik twee kleuren nagellak van de Hema. Eén holografisch lakje en één longlasting lakje. Vandaag een review voor jullie! Lees snel verder!
IMG_6675

dinsdag 28 april 2015

Revlon #240 Amethyst

Revlon is een budgetmerk dat ik op het moment aan het verkennen ben. Zelf kende ik het nog niet op een lipstick na die me super goed bevalt! Toen ik laatst dit mooie kleurtje zag liggen, besloot ik hem mee te nemen om te kijken of de nagellak net zo goed zijn als de lipstick!

dinsdag 21 april 2015

Budget Summer Lipbalm

Lippenbalsems, ik heb ze NOOIT genoeg. Want altijd als ik er een nodig heb, kan ik er geen vinden. Als je alle lippenbalsems die ik in mijn bezit heb, naast elkaar zou leggen zou je denk ik je ogen niet geloven haha! 


maandag 20 april 2015

Revlon #110 Marmalade

Ik heb eigenlijk nog nooit nagellak geprobeerd van Revlon en telkens zag ik iedereen op Instagram super mooie kleurtjes gebruiken. Ik werd wel heel nieuwsgierig en toen ik twee leuke kleurtjes zag liggen bij de Action voor €1,- was dat het proberen wel waard. Vandaag review ik nummer 110 Marmalade voor jullie dus wil je weten wat ik er van vind, lees dan snel verder!

vrijdag 17 april 2015

Hema hand cream


Hema heeft haar assortiment uitgebreid met zo’n 620 blijmakers. Dit zijn kleine cadeautjes voor mannen, vrouwen, kinderen en natuurlijk jezelf! Ik heb mijzelf getrakteerd op een van die blijmakers. Het is namelijk deze superschattige handcrème. Ik ben benieuwd of deze handcrème mij ook daadwerkelijk blij gaat maken!


vrijdag 6 maart 2015

Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish

Ik ben nou echt zo persoon die vergeet om haar lipgloss of lipstick mee te nemen als ze weg gaat. Daarom vind ik het heel handig als een lipgloss lekker lang blijft zitten. Deze lipgloss zag in liggen bij het Kruidvat en was heel erg nieuwsgierig. Dit omdat de verpakking beloofd 8uur lang te houden! Wil je weten wat ik er van vind, lees dan snel verder!

woensdag 4 maart 2015

01 Royal REDding - Catrice

Ik ben echt verliefd op nagellak. Toen eenmaal de uitverkoop van Catrice en Essence in de schappen lag heb ik ongeveer 10 lakjes gekocht, SCHAAM ME! Ach ik kan er niks aan doen. Je mag jezelf wel eens verwennen met allemaal leuke spulletjes. En toen ik deze prachtige kleur tegen kwam kon ik hem toch gewoon niet laten liggen!
IMG_0871...
 

vrijdag 27 februari 2015

Essence Come to Town cream blush

Essence vind ik persoonlijk gewoon zo een fijn merk. De producten zijn bijna allemaal goed en daarnaast zijn ze ook nog eens lekker budget. Toen ik deze in de uitverkoop bakken zag liggen wilde ik hem meteen me nemen. Ik heb nooit nog een cream blush gehad en wilde deze dus graag uitproberen.

woensdag 25 februari 2015

Catrice nailpolish- 55 get the blues

Na lang twijfelen wou ik hem toch wel graag hebben, de Catrice 55 get the blues nagellak. Wat een ongelofelijk mooie kleur vind ik dit. Ik twijfelde alleen een beetje omdat het nou niet echt een kleur is die overal bij past. Maar wat boeit dat, ik vind hem super dus kocht hem gewoon!

woensdag 18 februari 2015

Essence Come to Town Eyeshadow Quattro’s

Ik was heel blij toen ik deze oude LE in de bakken zag liggen van de korting. Ik had toen overal gezocht maar overal waren deze quattro's uitverkocht. Je kon me niet blijer krijgen toen ik deze zag liggen.. Het zijn net even wat andere kleuren die ik normaal draag maar ik hou er van om te experimenteren. Daarnaast is groen ook nog eens mij lievelingskleur, dus das helemaal leuk!

dinsdag 17 februari 2015

Nivea Diamond Gloss

Laatst glipte ik even de Dirx in om even rond te snuffelen. Ik kwam toen een bak tegen met allemaal shampoos. Ik moet al een tijdje dringend naar de kapper maar het komt er gewoon niet van. Tot die tijd probeer ik mijn haar zo leven mogelijk te laten lijken. Ik probeer van alles, van masker tot aan care repair. Toen ik deze shampoo zag liggen wilde ik hem wel graag proberen. Er staat namelijk op dat het zorgt voor een mooie glans je haar daarna nog eens goed verzorgd. Hou die moest ik natuurlijk even testen.

maandag 16 februari 2015

Review: Max & More Volumizing and Lenghten Mascara

Oh, oh, oh, wat is de Action toch eigenlijk slecht voor mij! Altijd als ik er even kom neem ik wel iets mee. Gelukkig nooit zo heel veel, maar het is nog nooit gebeurd dat ik met niets thuiskwam. In de Action kwam ik deze oranje mascara  van max & more (het make-upmerk van de action). Ik was er wel erg benieuwd naar, want de oranje kleur en de vorm van de mascara deed mij heel erg denken aan een mascara van Rimmel die ook een oranje verpakking heeft. Het borsteltje zag er wel onwijs groot uit, maar toch nam ik hem mee. Vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!
Benieuwd naar de mascara? Kijk dan snel verder!

maandag 9 februari 2015

Nagellak Impulss

Laats liep ik even Het Kruidvat binnen om gewoon even te snuffelen. Ik kwam toen twee lakjes tegen van het merk Impulss. Ik ken persoonlijk dit merk niet en was er wel benieuwd naar. De kleur vind ik in ieder geval al heel mooi. Ik hou best wel van die schattige kleurtjes en ook al heb ik al heel veel van zulke kleuren kon ik deze niet laten liggen.

vrijdag 6 februari 2015

Scentchips


Nu de koudere dagen er zijn, vind ik het heerlijk om ‘s avonds een kaarsje te branden. Ik ben gek op geurkaarsen en heb dan ook een aardige collectie. De laatste tijd las ik veel artikelen over Waxmelts. Van de week was ik bij het plaatselijke tuincentrum en kwam deze Scentchips tegen. Deze zijn hetzelfde als de Waxmelts, maar dan van een ander merk. Ook zitten deze niet in een cupje, maar kun je zelf een box samenstellen met losse chips. Je kunt kiezen uit vier verschillende maten boxen: S (8 stuks, €3,95), M (13 stuks, €5,95), L (28 stuks, €11,95) en XL (40 stuks, €14,95). Het is de bedoeling dat je je eigen box met chips samenstelt.

donderdag 5 februari 2015

Contourblush & bronzing poeder

Blush en bronzer zijn niet meer weg te denken uit mijn full face routine. Daarom probeer ik graag nieuwe kleuren en combinaties. Het  e.l.f. Contourblush & bronzing poeder doosje bevat een blush en een bronzer, en voor jullie mag ik de kleur blushed/bronzed testen. Ik heb hem een tijdje op verschillende manieren gebruikt en dus is het tijd voor een review. Is dit een budget topper of kan je hem beter niet bestellen?




woensdag 4 februari 2015

W7 In The Nude

Soms ontdek je een beautyproduct waarvan je denkt, waar was je heel mijn leven? Dat heb ik al een aantal keer gehad met wat duurdere producten. Jammer genoeg vind mijn portemonnee dat niet altijd even leuk. Gelukkig vind mijn portemonnee het W7 In The Nude oogschaduwpalette wel leuk!

dinsdag 3 februari 2015

Kruidvat Body Butter Coconut Sheabutter

Toen ik bij het Kruidvat liep en zag dat zij nieuwe body butters hadden, was ik ontzettend enthousiast. Voor mij heeft het Kruidvat iets waar te maken, omdat ik inmiddels vele body butters geprobeerd heb. Vandaag laat ik één van de nieuwe body butters zien, namelijk de Body Butter Coconut Sheabutter.

Body Butters vind ik heerlijk voor van de winter. Ze verzorgen, hydrateren en het ruikt bovendien ontzettend lekker! De potten van het Kruidvat bevatten 200 ml, wat een flinke pot is! Er zijn vier geuren verkrijgbaar. Honey & Cacaobutter, Olive & Macademia, Blueberry & Lychee en Coconut & Sheabutter. Voor een pot van 200 ml betaal je €2,49 wat absoluut niet duur is voor zo’n grote pot waar je lang mee doet.
 

woensdag 28 januari 2015

Kruidvat Honey Cacao Body Butter

Toen ik hoorde dat het Kruidvat met een nieuwe lijn Body Butters kwam was ik meteen enthousiast En al snel pikte mijn favoriete geur honing eruit in het schap. Tijd om het budget product aan een test te onderwerpen. Ik ben namelijk erg benieuwd of het kan tippen aan de beroemde body butters die we al kennen!

dinsdag 27 januari 2015

Catrice Absolute Eye Colour Quattro 100 F’rosen Yoghurt

Een aantal artikelen geleden schreef ik over mijn shoplog. Daarin liet ik onder andere dit palletje van Catrice zien. Toen ik hem zag liggen vond ik hem heel mooi alleen de kleuren zijn wat anders dan ik gewend ben. Ik hou wel van variatie in mijn looks dus nam hem mee zodat ik lekker kon experimenteren.

maandag 26 januari 2015

Absolute Eye Colour Quattro ‘040 Never Let Me Go’

Al paar artikelen geleden liet ik jullie in een shoplog dit prachtige palette van Catrice zien. Ik ben heel erg fan van de oogschaduws van Catrice. Zo kon ik deze quattro gewoon niet laten liggen. Het zijn echt vier prachtige kleurtjes. Ik kwam ‘m tegen en werd op slag verliefd.  Snel gooide ik ‘m in mijn mandje en rekende af bij de kassa. Eens zien of deze beauty zijn verwachtingen waarmaakt…

zondag 25 januari 2015

Kruidvat Body Butter Blueberry & Lychee

Sluit je ogen en denk aan bosvruchtenyoghurt. Dat is de heerlijke geur van de Kruidvat Body Butter Blueberry & Lychee. Er zitten nog meer pluspunten aan deze body butter! Welke dit zijn, lees je in deze blogpost.

zaterdag 24 januari 2015

Shoplog

Toen ik hoorde dat De Op=Op Shop bij ons in Zaandam kwam moest ik natuurlijk gelijk kijken. Overal hoor ik van alles over deze winkel en in het speciaal dat ze het merk W7 verkoping. Af en toe zag ik natuurlijk wel wat liggen bij de Big Bazar maar daar hadden ze nog nooit de palette gehad. Daarnaast heeft Kruidvat nu uitverkoop dus kon het niet laten om er even langs te wippen. Natuurlijk heb ik wat spulletjes gekocht die ik graag aan jullie wil laten zien.

donderdag 22 januari 2015

Kruidvat Body Butter Olive & Macadamia

Mijn allereerst body butter die ik kocht was van de Kruidvat. Ik begon net met blogs lezen en iedereen had het maar over body butter. Iedereen had het erover hoe fijn het was en dat vooral de butters van The Body Shop erg fijn waren. Die vond ik alleen wat prijzig. Ik zag toen een aantal leuke nieuwe body butters bij de Kruidvat staan en ik nam ze mee! Een aantal geuren waren net nieuw en ik gebruikte ze met regelmaat. Kruidvat heeft nu weer een aantal nieuwe body butters waar ik vandaag voor jullie één van ga reviewen.

woensdag 21 januari 2015

Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow 060 Brooke’s Blue Lagoon

Vandaag een review over de Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow, kleur: 060 Brooke’s Blue Lagoon. Deze is te koop voor € 3,49 bij over het algemeen alle drogisterijen zoals Kruidvat en Etos. Nu heb ik deze oogschaduw gekocht bij Kruidvat. Daar hebben ze eens in de zoveel tijd een bak met make-up staan die is afgeprijsd, ik ga daar altijd een kijkje nemen. Zo kwam ik de Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow 060 Brooke’s Blue Lagoon tegen en die was, geloof het of niet, afgeprijsd naar € 1,00. Ik twijfelde geen moment natuurlijk.