dinsdag 28 april 2015

Revlon #240 Amethyst

Revlon is een budgetmerk dat ik op het moment aan het verkennen ben. Zelf kende ik het nog niet op een lipstick na die me super goed bevalt! Toen ik laatst dit mooie kleurtje zag liggen, besloot ik hem mee te nemen om te kijken of de nagellak net zo goed zijn als de lipstick!

dinsdag 21 april 2015

Budget Summer Lipbalm

Lippenbalsems, ik heb ze NOOIT genoeg. Want altijd als ik er een nodig heb, kan ik er geen vinden. Als je alle lippenbalsems die ik in mijn bezit heb, naast elkaar zou leggen zou je denk ik je ogen niet geloven haha! 


maandag 20 april 2015

Revlon #110 Marmalade

Ik heb eigenlijk nog nooit nagellak geprobeerd van Revlon en telkens zag ik iedereen op Instagram super mooie kleurtjes gebruiken. Ik werd wel heel nieuwsgierig en toen ik twee leuke kleurtjes zag liggen bij de Action voor €1,- was dat het proberen wel waard. Vandaag review ik nummer 110 Marmalade voor jullie dus wil je weten wat ik er van vind, lees dan snel verder!

vrijdag 17 april 2015

Hema hand cream


Hema heeft haar assortiment uitgebreid met zo’n 620 blijmakers. Dit zijn kleine cadeautjes voor mannen, vrouwen, kinderen en natuurlijk jezelf! Ik heb mijzelf getrakteerd op een van die blijmakers. Het is namelijk deze superschattige handcrème. Ik ben benieuwd of deze handcrème mij ook daadwerkelijk blij gaat maken!