woensdag 8 oktober 2014

56 minter wonderland

Ik ben echt helemaal weg van de kleurtjes van Catrice. Ze hebben gewoon zo veel. Laatst liep ik even te snuffelen in de uitverkoop bakken bij de Kruidvat en toen kwam ik dit mooie kleurtje tegen. Ik was meteen verliefd, wat een prachtige kleur. Alleen meestal dekken ze dan wat minder... Gelukkig was hij in de uitverkoop en nam ik hem mee. Het gaf mij een lekker frisjes en een zomer gevoel, echt een top lakje!
IMG_1523....

dinsdag 7 oktober 2014

Beauty Miss Sporty Crush on you #061

Het is officieel herfst, dat betekend dat ik meteen in de herfstsferen ben. En ook mijn nagellak moet daarop worden aangepast. Dit lakje zag ik al bij meerdere mensen voorbij komen en ik vond de kleur zó mooi! Ik moest deze dus ook scoren! Het gaat om het lakje; Miss Sporty Crush On You 3D Texture in de kleur #061. Mij leek het leuk om hier eens een artikel over te schrijven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

donderdag 2 oktober 2014

Katy Perry Royal Revolution

Katy Perry kennen we natuurlijk allemaal van haar hits als ‘Hot ‘n Cold’, ‘Dark Horse’ en ‘Firework’, maar inmiddels heeft ze ook een succesvol parfum; Killer Queen. Inmiddels is er een lichtere versie (de paarse) van Killer Queen op de markt. Nu heeft Katy Perry een nieuw parfum uitgebracht, dat vanaf september 2014 te koop is in Nederland; Katy Perry Royal Revolution. Het is de opvolger van Killer Queen. Daar waar Killer Queen veel rood heeft is Royal Revolution qua verpakking meer een ‘ijskoningin’.  Ik ben helemaal verliefd op deze nieuwe geur. Ik heb hem voor jullie getest en review de geur vandaag!

Katy Perry Royal Revolution