dinsdag 27 januari 2015

Catrice Absolute Eye Colour Quattro 100 F’rosen Yoghurt

Een aantal artikelen geleden schreef ik over mijn shoplog. Daarin liet ik onder andere dit palletje van Catrice zien. Toen ik hem zag liggen vond ik hem heel mooi alleen de kleuren zijn wat anders dan ik gewend ben. Ik hou wel van variatie in mijn looks dus nam hem mee zodat ik lekker kon experimenteren.


Het palette zelf vind ik heel mooi. Strak en eenvoudig, ze ogen nog best chic. Met de kleurverdeling zit het ook goed, meer van de lichtere kleuren hebben is wel zo handig! De twee grote pans bevatten 2.5 gram en de kleine 1.5 gram.


Linksboven zit een beige kleur met glitter, de lichtroze kleur ernaast heeft wat subtiele shimmer, de twee onderste kleuren zijn beide mat. Genoeg variatie om veel verschillende looks mee te kunnen maken.

Dan de swatches! De pigmentatie is niet slecht, maar geweldig is ‘t ook niet. Ik weet dat Catrice beter kan dan dit, dat maakt het wel een beetje jammer. De beige glitter kleur is perfect, maar de twee lichtere kleuren zijn niet zo geweldig gepigmenteerd en werkten ook niet optimaal.


Ik ben niet heel teleurgesteld, ook niet onder de indruk. De kwaliteit is niet vreselijk, maar het had veel beter gekund. Catrice heeft al vaak genoeg bewezen dat ze geweldige oogschaduws kunnen maken. Dat zijn deze niet. Voor de prijs die Absolute Eye Colour quattro’s zijn is het niet verkeerd.


Wat is jullie favo product van Catrice?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten