donderdag 7 mei 2015

Micellair water van Kruidvat

Al meerdere keren had ik het micellair water van Kruidvat voorbij zien komen, totdat ik hem 2 weken geleden spotte in de winkel. Voor €2.50 besloot ik hem mee te nemen. Ben jij benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

micellair water kruidvat
Meerdere merken zijn de laatste jaren uitgekomen met micellair water. Bioderma bracht de eerste variant uit. Jammer genoeg was deze alleen in het buitenland te koop. Maar gelukkig brachten Garnier, Loréal en Nivea ook een lijn uit die wel te koop was in Nederland. De Garnier versie gebruik ik ook voor ongeveer 2 maanden en daar ben ik dan ook super tevreden over. Toch wilde ik graag deze budget variant uit testen.

micellair water kruidvat
 
micellair water kruidvat

Maar goed, micellair water? Wat is dat nou precies? 
Micellair water verwijdert gezichts en oog makeup. In plaats van een romig product is dit een watertje die perfect makeup verwijdert. Het is vrij van parfum, alcohol en kleurstoffen. Om die redenen is micellair water ook perfect voor meiden met een gevoelige huid zoals ik!

 
gebruik micellair water kruidvat
 
Dit zijn de ingrediënten die in het Kruidvat micellair water 3 in 1 zitten. Het zijn allemaal vrij verzorgende ingrediënten.

Maar wat vind ik nu van deze variant?
Ik vind hem erg prettig in gebruik. Zelf doe ik wat micellair water op een watje en ga hiermee over mijn gezicht en over mijn oog make-up heen. Mijn make-up wordt goed verwijderd en mijn gezicht voelt hierna schoon aan. Wat voor mij een voordeel is dat je gezicht niet plakt zoals ik wel heb bij dikkere producten.

Tot nu toe merk ik weinig verschil. De werking is eigenlijk het zelfde als bij de Garnier versie!  Meestal koop ik die van Garnier in de aanbieding met een 1 + 1 gratis actie, dan betaal ik per fles € 3 euro geloof ik, maar dan heb ik ook 600 ML per fles. Als ik kijk naar de prijs verhouding met de versie van Kruidvat ben ik een stuk duurder uit aangezien deze €2, 50 kost voor 250 ML.

Mocht ik nou echt geen micellair water op voorraad hebben én de Garnier versie niet in de aanbieding zijn, dan zal ik deze aanschaffen. 

Als je nog nooit een micellair water uitgeprobeerd hebt, neem dan zeker een kijkje bij deze van Kruidvat aangezien dit in prima product is.

Lots of love,
Vera

Wat is jullie ervaring met de versie van Kruidvat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten