donderdag 27 februari 2014

Bucket list




Weer eens lekker een klets artikel, wat ben ik er toch goed in ;) Je kent het wel: The bucket list, een lijst met allemaal dingen er op die je graag wilt doen. Het leek me een leuk idee om daar een kort artikel over te schrijven en een paar van mijn plannetjes met jullie te delen. Hoop dat jullie het leuk vinden. Veel plezier!

donderdag 20 februari 2014

Hebben, Hebben, Hebben deel 2;


Misschien weet je het al maar Essence en Catrice gaan hun assortiment veranderen. Dit betekend veen nieuwe producten maar ook UITVERKOOP!! Een aantal producten gaan de schappen uit waardoor ze met een leuke korting te halen zijn. Koopjes jager opgelet je moet snel zijn want op is op!

En natuurlijk ben ik als een malle naar onze Kruidvat gerend en heb een paar leuke dingetjes gehaald. Het is niet veel dat zeg is alvast maar gedurende deze week ga ik naar een groter filiaal bij ons in de buurt en ga ik mijn slag slaan! Veel plezier met lezen en zelf shoppen ;)

2014-01-19 14.26.45.jpg wordt weergegeven

Bedden

Oke, misschien denk je als je deze titel leest van hè, wat moet dit nou weer voorstellen? Nou ik zal het eens uitleggen. Zoals jullie in mijn vorige artikel konden lezen heb ik een zwak voor mooie spullen. ik hou ervan om mooie spulletjes op mijn kamer te hebben waar je dan elke keer als je naar kijkt vrolijk van word. Nou laatst was ik aan het rond snuffelen op het internet en kwam ik allemaal foto's tegen van leuke slaapkamers qua bedden en het leek me leuk om daar een artikel over te schrijven. Bij elke kamer zal ik ook even vertellen wat ik er zo leuk aan vind. Veel plezier!


headboards ideas pallete 35 Cool Headboard Ideas To Improve Your Bedroom Design