woensdag 22 juni 2016

Review: Sleek Oh So Special Palet

Ik houd van oogschaduwpaletten met kleuren waar ik letterlijk alle kanten mee op kan. Van een naturelle look voor overdag, tot een zware look voor als ik een feestje heb. En het is dan ook nog fijn als dat palet compact is én goedkoop. Nou, ik heb de perfecte match gevonden: het Sleek Oh So Special palet. Kost maar €10.99 voor twaalf prachtige kleuren en… Ik zou zeggen, lees verder om foto’s en swatches te zien, want ik ben enthousiast!

maandag 20 juni 2016

Review: Essence Velvet Matt

Essence heeft een tijdje geleden vier nieuwe kleurtjes aan het assortiment toegevoegd. Deze kleuren zijn van nude tot donkerpaars. Voor jullie heb ik van deze vier kleuren er drie meegenomen, de paarse kleur vond ik niet helemaal mijn kleur.. Vandaag ga ik deze voor jullie reviewen! Lees verder als je wilt weten wat ik er van vind!

zaterdag 18 juni 2016

Review: Real Techniques Blush Brush

Blush is echt een van de belangrijkste producten in mijn stash! Ik kan gewoon niet zonder blush. Maar dan is het natuurlijk ook een must om een prachtige blush kwast in je stash te hebben! Vandaag heb ik voor jullie een revieuw over de Blush Brush van Real Techniques. Wil je een kwalitatiev goede kwast, lees dan snel dit artikel!