vrijdag 27 februari 2015

Essence Come to Town cream blush

Essence vind ik persoonlijk gewoon zo een fijn merk. De producten zijn bijna allemaal goed en daarnaast zijn ze ook nog eens lekker budget. Toen ik deze in de uitverkoop bakken zag liggen wilde ik hem meteen me nemen. Ik heb nooit nog een cream blush gehad en wilde deze dus graag uitproberen.

De Essence Come To Town cream blushes zijn er in twee kleuren, ik heb daarvan 01 Is that you, Santa? As always, Essence krijgt punten voor de namen. Het is toch een stuk leuker dan een random nummer? Verder staat nog wat informatie achterop.
De blush wordt verpakt in de gebruikelijke transparante verpakkingen. Niks bijzonders. Ik vind het wel handig dat ik meteen zie welke kleur in het doosje zit. Verder is het doosje stevig en enigszins versierd op de bovenkant.
Dit vind ik echt een mooie foto! De structuur van de blush is best apart. Creamy, maar niet erg creamy. De blush lijkt gebakken, maar wanneer je hem aanraakt, wordt ie opeens zacht.
De blush brengt gemakkelijk en gelijk aan. Ik moet nog wel wennen aan de textuur, maar dat komt vast goed. Er zitten héle subtiele glitters is en dan bedoel ik ook echt subtiel. Dat vind ik leuk. We hebben immers toch highlighters voor de glitters, right? De blush mag best mat zijn, ik voeg de shine wel toe.
Nou ik moet zeggen dat ik best wel even moet wennen aan het werken met dit soort blushes. Ik heb heel snel het idee dat ik hem iets te snel aan breng. Maar ik ga er de komende tijd nog even lekker mee experimenteren en dan moet ik er wel beter in worden. Verder vind ik de kleur echt prachtig en past die zeker bij me. Mijn mening is nog een beetje verdeelt dus. Niet een slecht product maar moet er gewoon even aan wennen!


Wat vinden jullie van cream blushes?

1 opmerking:

  1. Mooie kleur deze blush krijg er een zomers gevoel van! Ik vind Essence ook een fijn budget merk.

    BeantwoordenVerwijderen