woensdag 6 mei 2015

Max & More Baked Eyeshadow


Afgelopen weekend moesten we voor een aantal dingen naar de Action toe en dan moet ik ook altijd even kijken in het cosmetica gangpad. Ik kon het niet laten en heb weer wat meegenomen naar huis, dit keer twee paletjes met vier verschillende kleuren gebakken oogschaduw.
IMG_9342.JPG
Ik nam de kleuren mee die mij het meest aanspraken. Hoe kan het ook anders; die met bruin,- en aardetinten!
IMG_9345.JPG
Dit vind ik de mooiste van de twee, ‘471 Brown en Beige’, vooral de koperkleurige linksonder springt er voor mij echt uit, zo’n kleurtje had ik ook nog niet!
IMG_9346.JPG
Dan de swatches.. Ze vallen me niet tegen! Ze knallen ook niet echt, maar het is ook weer niet zo dat heel slecht pigmenteren, de pigmentatie is gewoon goed.

IMG_9343.JPG

Het andere paletje draagt de naam ‘430 Belle’. Dit zijn drie bruintinten met één zwarte kleur erbij. Ik denk dat hier wel een mooie ‘smokey eye’ mee zal kunnen maken.

IMG_9347.JPG
En dan de swatches van dit paletje, ik vind hier de pigmentatie net ietsje beter dan bij het vorige paletje. De zwarte pigmenteert het beste naar mijn idee.

Je kunt de paletjes ook nat gebruiken, dan zullen de kleuren veel intenser en veel gepigmenteerder zijn.

Kortom; een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Minpunten kan ik eigenlijk niet echt bedenken bij deze paletjes.

Deze palettes heb ik in het verleden ook eens gehad maar toen was de pigmentatie echt heel erg slecht, maar ze hebben alle Max & More producten verbeterd en dus ook deze palettes. Ik vind het ook prima paletjes voor het geld waarvoor ze in de winkel liggen. Ze kosten €1,29 per quattro en ze zijn te koop bij de Action. Mocht je net beginnen met oogschaduws, dan zijn dit ook leuke palettes om mee te beginnen.

Lots of love,
Vera

Wat vinden jullie van de make-up van Action?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten