maandag 29 september 2014

Essence Longlasting Lipstick – Coral Calling

Laatste had ik al een artikel over een andere lipstick van Essence geschreven en vandaag is de ander aan de beurt. Ik ben gegaan voor de kleur 01 Coral Calling. Het is een prachtige koraal kleur die waarschijnlijk wel bij elke look past. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vinden!
IMG_1027

donderdag 25 september 2014

Essence Long Lasting Lipstick #13 Love Me

Al eerder heb ik verteld dat ik fan ben van de Long Lasting Lipsticks van Essence. Ik vind deze lipsticks echt ontzettend fijn en de kleuren erg mooi! Vandaag ga laten zien: Love Me. En ik kan je al vast vertellen dat ik echt gek ben op deze kleur! Kijk je mee?
Essence Love Me

dinsdag 23 september 2014

Refreshing body mist: coconut & vanilla.

De laatste weken zie ik de Victoria Secret body mist overal voorbij komen. Ze waren in de aanbieding bij de Etos, en veel bloggers schrijven over dit product. Laatst liep ik in Amsterdam een budget variant tegen het lijf. Kijk maar mee! 
10536747_598476366931953_325555568_n

maandag 22 september 2014

Waarom bloggen?

Mij leek het wel eens leuk om te vertellen waarom ik ben gaan bloggen. Ik blog nu al even een tijdje en heb eerst ook nog een andere blog gehad maar ben daar mee gestopt. Deed er niks meer aan en had er geen tijd voor (dacht ik). In Dit artikel ga ik jullie vertellen waarom ik ben gaan bloggen. Veel plezier!
image

zaterdag 20 september 2014

DIY

Vandaag heb ik voor jullie een DIY. Een tijdje geleden had ik een aantal spullen gskocht bij de blokker waaronder deze fles. Had hem eerlijk gekocht om het idee om er ooit ergens iets mee te doen. Ik had nu eindelijk even tijd voor wat anders dus bedacht deze DIY voor jullie. Het is zo simpel, wil je weten hoe het moet lees dan snel verder!

vrijdag 19 september 2014

Catrice oogschaduw

He He He! Weer eens een ander artikel dan een lipstick. Vandaag heb ik een review voor jullie over deze mono oogschauw van Catrice. Ik kocht deze met korting omdt hij uit de collectie gaat. Wil je hem na het lezen van dit artikel dus hebben, dan moet je er snel bij zijn. Ik heb de kleur 630 Fancy a Coppa Tea?

donderdag 18 september 2014

Catrice Lipgloss Very Very Raspberry

Lipgloss zie ik als een laagje nog vloeibaar glazuur of misschien wel karamel voor op mijn lippen. Het maakt je make-uplook af, is the icing on the cake. Warm, glanzend en plakkerig. Lipgloss kun je over een lipstick dragen om je lippen nog meer aandacht te laten vangen, maar het kan ook prima alleen gedragen worden.

woensdag 17 september 2014

Favo douche producten.

Ik hou heel erg van lekkere douche producten en heb best wel een grotr stash. Vandaag wil ik jullie graag een aantal van mijn favo producten laten zien. Over sommige producten heb ik al een review geschreven dus hou ik het kort.

Badkamer inspiratie

maandag 15 september 2014

Essence lipstick 10 Cotton Candy

Ik moest deze gewoon even hebben. Jullie konden hem zien in mijn shoplog van de Action en de Kruidvat. Ik heb nog nooit een lipstick van Essence gehad en ik heb er veel goeds over gehoord dus moest ik deze wel even mee nemen. Ik ben gegaan voor de kleur 10 Cotton Candy. Snel door naar mijn mening!

zaterdag 13 september 2014

Hoe zie ik mijn toekomst?

Mij werd ooit deze Vraag gesteld. Natuurlijk is het nog moeilijk om die vraag de beantwoorden maar het leek me leuk om dit in een artikel vorm te doen.
Op school word je vaak de vraag gesteld wat ga je als opleiding doen. Zelf wist ik al snel wat ik wilde en hoe ik het wilde. Maar ik snap heel goed dat het moeilijk is als je niet weet wat je wilt. Je moet op een vroege leeftijd al beslissen wat je wilt. Gelukkig heb ik al besloten. Na mijn havo opleiding wil ik de opleiding verpleegkunde doen. Mij lijkt dit gewoon zo een prachtig beroep. Je helpt mensen en je weet gewoon dat je wat goeds voor hun hebt gedaan.

Daarnaast wil ik natuurlijk door gaan met mijn hobbies. Aller eerst het bloggen. Het lijkt me super om hier verder mee te komen maar als dat niet lukt is het niet zo een ramp. Ik doe wat ik leuk vind en hoop dat gwn nog lang mee door te gaan. Daar naast wil ik graag door gaan met sport. Ik sport 3 keer in de week. Ik train 2keer en speel 1 wedstrijd (ik doe trouwens aan handbal). Sport is voor mij een soort van uitlaatklep. Even je energie ergens in kwijt en het is ook nog eens goed voor je.

Echt veel later hoop ik natuurlijk een gelukkig gezin te hebben met mij vriend. Klinkt misschien heel onorgineel maarja het is gewoon zo. Ik hoop dat ik dan nof samen ben met hem en nog mag doen wat ik leuk vind.

Het is natuurlijk heel wat anders dan normaal maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden. Laat me in de comments weten of jij al weet wat je later wilt en bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.

vrijdag 12 september 2014

Action lipsticks

Vandaag een review over, ja ik weet het, weer twee lipsticks. Sorry jongens maar ik ben gewoon helemaal weg van lipsticks. Vandaag ga ik twee lipsticks reviewen van de Action. Ik liep er al een tijdje naar te kijken maar had telkens zoiets van 'Zijn die wel goed?' Uiteidenlijk heb ik er toch maar 1 meegenomen. Ben erg benieuwd naar de kwaliteit! Snel door naar mijn mening.

donderdag 11 september 2014

Ask me #1

Aangezien ik nu al een tijdje blog leek het me leuk om een ask me te maken. Dit word dus best wel een kort artikel maar ik wilde jullie vragen om mij allemaal apparte vragen te stellen die ik dan een paar artikelen later kan beantwoorden. Mij zou dit heel leuk lijken. Laat dus je vraag achter bij de comments en alvast bedankt!
Lots of love,
Vera.

woensdag 10 september 2014

Favo Lipstick

Ik ben helemaal weg van lipsticks. Ik vind ze altijd zo mooi zitten en ze plakken niet. Daarom is mijn collectie lipsticks groter dan die van lipgloss. Omdat ik zo gek ben op lipsticks wilde ik eens mijn favo lipsticks aan jullie laten zien. Het zijn vooral budget merken dus voor iedereen heerlijk betaalbaar.

maandag 8 september 2014

Instagram

Hey nu even heel wat ander. Tegenwoordig heb ik ook een account aangemaakt op instagram helemaal voor mijn blog. Ik poost er elke dag een foto op van het online gekomen artikel. Hierdoor kunnen jullie goed in de gaten houden wat er allemaal online komt. Het zou leuk zijn als jullie met zouden volgen. Hierdoor kan mijn blog samen met jullie groeien!

Mijn naam is: make_up_your_day

De link van mijn blog staat ook in de bio, je kan dus gemakkelijk een kijkje nemen als er een nieuw artikel op staat.

Leuk als je wilt volgen! Alvast bedankt!

Lots of love,
Vera.

vrijdag 5 september 2014

Mijn favo sieraden

Tegenwoordig is het eerste wat ik doe, mijn sieraden om doen. Zonder voel ik me eigenlijk een soort van naamkt.. Persoonlijk hoeft het van mij niet veel te zijn of groot als het maar mooi bij je outfit past en of alle sieraden bij elkaar passen. Vandaag laat ik jullie een paar van mij favo sieraden zien.

donderdag 4 september 2014

Catrice Ultimate Colour 020 Maroon

Ik vind de lipsticks van Catrice echt geweldig. Ze hebben leuke kleurtjes, blijven lang zitten, plakken niet, geven niet heel veel af en dat alles voor een betaalbare prijs. Nomaal gesproken draag ik heel veel roze kleuren op mijn lippen maar deze keer koos ik eens voor een bruine tint. Leuk weer eens wat anders!

De kleur heet 020 Maroon en is een mooie warm bruine kleur. Hij viel me op toen ik hem op mijn hand testen. Voor mijn gevoel zit er een soort van rode gloed overheen. Ik vind het een bijzondere kleur want het is niet helemaal bruin, hierdoor word hij toch nog een beetje speciaal.


Zoals bijna elke lipstick van catrice blijft deze mooi zitten en heeft deze een goede pigmentatie. Hij plakt niet en ruikt ook nog eens best lekker.


De lipstick is mat en ik vind dat wel erg prettig. Eens iets wat anders dan glitters op je lippen. Deze kleur kan je perfect elke dag dragen voor op school of voor op je werk. Hij heeft een soort van formeel uiterlijk.


Ik vind de kleur mooi maar ik denk dat hij mij na een tijdje gaat vervelen en dat ik weer naar de felle kleuren ga grijpen. Ik ben nou eenmaal iemand die van kleurtjes houd maar voor bepaalde gelegenheden kan hij erg mooi zijn. Hebben jullie nog mooie kleurtjes van catrice die ik moet testen? Laat het me even weten in de comments. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera

woensdag 3 september 2014

Smoothie time!

Lekker, lekker, lekker! Wat hou ik toch van smoothie's. Heerlijk als ontbijt maar ook gewoon lekker om zo te drinken. Je hebt heel veel verschillende soorten maar ik vind die met fruit gewoon het aller lekkerste. Vandaag ga ik een aantal recepten voor jullie op een rijtje zetten. Hopen dat jullie het leuk vinden en dat ze een beetje smaken!


dinsdag 2 september 2014

Action oogschaduw paleten

De Action heeft een hele nieuwe lijn Make-Up in het assortiment, Uitgebracht door het merk van de Action namelijk Max & More. Ze hebben zo veel nieuwe producten dat jullie de komende dagen veel nieuwe Action producten op mijn Blog voorbij zullen gaan zien komen!

maandag 1 september 2014

SPAM JE BLOG

large (2)

Jaja vandaag mag het. Spam je blog lekker in de comments. Ik hou er van om heerlijk op andere blogs te snuffelen. Natuurlijk is het voor de anderen even leuk als je er bij vertelt wie je bent en waarover je zoal blogt. Natuurlijk is het ook leuk om de andere spammers te verblijden met een bezoekje. Misschien krijg je er wel een hoop nieuwe volgers bij! Spam-ze!

Lots of love,
Vera.