vrijdag 15 mei 2015

Etos nagellak remover met spons

Nagellak eraf halen vind ik één van de stomste klusjes om te doen, maar met deze nagellakremover van de Etos wordt het wel een stuk makkelijker. De nagellakremover zit in een glazen potje met een spons en werkt heel goed. Lees meer over deze nagellakremover met spons van de Etos.
nagellakremover met spons etos

De nagellakremover zit in een glazen potje met een rood/roze spons. In de spons zit een gat waarin je je vinger kunt steken om de nagellak eraf te krijgen. Voordeel is ook dat je geen wattenschijfjes of iets dergelijks meer nodig hebt. Verpakking is helemaal prima en ook nog eens erg handig om dingen in te bewaren als hij op is (bijvoorbeeld speldjes).

nagellakremover met spons etos

Er zit 50 ml aan remover in en hiervoor betaal je €2,09. Natuurlijk is dit meer dan je voor ‘gewone’ nagellakremover in een flesje betaald. Andere nagellakremover van Etos kost namelijk €1,09 (de variant zonder aceton) of €1,29 (variant met glycerine) en dan heb je 150 ml. Dit prijsverschil betaal ik trouwens graag, want ik vind het zoveel gemakkelijker.
Andere merken die ook een vergelijkbaar product hebben, en bij de drogisterij verkocht worden, zijn:
  • Maybelline Express Nagellak Remover 75 ml – €7,49
  • Essence Quick & Easy Sponge Nail Polish Remover 75 ml – €2,99
  • Bourjois Magix 1 Second Nagellak Remover 75 ml – €7,99
Etos is de enige drogisterij die een dergelijke remover heeft en hij is stukken goedkoper dan de Maybelline en Bourjois remover. Prijs van de remover van Essence is vergelijkbaar met die van de Etos, Essence kost €3,99 per 100 ml en Etos €4,18.

Ingrediënten
Kort lijstje aan ingredienten:
Acetone, Aqua, Glycerin en parfum.
spons nagellakremover etos
Het gebruik van de nagellakremover is super makkelijk en het werkt erg goed. Je vinger moet je erin doen en een beetje bewegen en dan is hij al helemaal schoon. Hij ruikt wel heel erg zout en van mij had dat wel wat minder gemogen, maar dat is verder geen probleem. Nagellak met glitter heeft hij wel wat meer moeite mee, want daarvoor is het sponsje te zacht. Na verloop van tijd wordt de remover wel wat vies en dan is het tijd om hem te gaan vervangen.
Los of love,
Vera
Wat vinden jullie van deze remover?
Deze nagellakremover kun je kopen bij de Etos voor €2,09.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar het klinkt fijner dan dat gepruts met wattenschijfjes. Ik ben daarentegen niet zo'n fan van aceton als bestanddeel: droogt je nagels erg uit! Is navullen een optie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hangt er heel erg van af hoe smerig de spons is in het potje. Ik heb bijvoorbeeld veel donkere nagellak op en dan zit op gegeven moment de spons vol lak en worden je vingers heel smerig. Maar een tip is om de onderkant van een schuursponsje er af te knippen en deze dan in het potje te stoppen en dan vullen met een remover na eigen keuze

    BeantwoordenVerwijderen