zondag 3 mei 2015

Kruidvat body scrub green tea & apple

Ik ben gek op scrubs. Zowel voor me lichaam, gezicht, voeten en handen. Als hij dan ook nog een lekker geurtje heeft, ben ik om. Ik heb een lange tijd een Balea scrub gebruikt, maar deze raakt op en is alleen te koop in Duitsland. Toen ik even snel door de Kruidvat liep kwam ik deze tegen en was ik eigenlijk meteen nieuwsgierig!
Wat zegt Kruidvat over de green tea & apple scrub?

Kruidvat Douche Scrub Green Tea & Apple verwijdert dode huidcellen en maakt de huid glad en zacht. Het heeft een reinigende werking en ruikt heerlijk fris naar groene thee. Verrijkt met appel extract en appel scrub.
Gebruiksaanwijzing: Verdeel over de nog vochtige huid met zachte, ronddraaiende bewegingen om dode huidcellen te verwijderen. Daarna met ruim water afspoelen en de huid droog deppen.

De scrub komt in een handige tube. Ik vind dit een prima verpakking, er komt niet teveel in 1x uit. Je kan zelf doseren hoeveel je nodig hebt.


Dit zijn de ingrediënten. Er zitten helaas wel een boel sulfaten en parfum in, dus als je dat niet fijn vind of niet tegen kan kun je deze scrub beter laten staan. Ik heb er persoonlijk nooit geen last van, en smeer me lichaam altijd na het douchen goed in met een verzorgende body lotion.


Ik vond ze alle 3 meteen heel lekker, en was van plan ze alle 3 meteen te kopen. Maar omdat ik niet teveel douche spullen meer mag kopen van mezelf (ik heb nog een voorraad voor een jaar of 10 liggen.. schande!) koos ik voor de geur die momenteel goed bij mij past.
Toen ik de Green tea & apple rook, was ik meteen verkocht. De geur van groene thee is heerlijk zacht, en de combinatie met appel maakt het lekker fris en zoet.

De korreltjes in de scrub zijn wat groffer en daardoor goed aanwezig. Je lichaam word goed gereinigd en de dode huidcellen verdwijnen. Je huid voelt heerlijk zacht na gebruik. Naast de green tea & apple zijn er nog 2 andere varianten te koop, namelijk de orange & cocos en de cranberry & lychee.

Nog een tip: ik scrub mijn huid altijd één dag voordat ik me benen ga scheren. Hierdoor word je huid soepel en gaan de haartjes makkelijker mee en zorgt ervoor dat de haartjes ook langer wegblijven!

De scrub is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,99

Lots of love,
Vera

Hebben jullie nog tips voor een goede scrub?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten