vrijdag 17 april 2015

Hema hand cream


Hema heeft haar assortiment uitgebreid met zo’n 620 blijmakers. Dit zijn kleine cadeautjes voor mannen, vrouwen, kinderen en natuurlijk jezelf! Ik heb mijzelf getrakteerd op een van die blijmakers. Het is namelijk deze superschattige handcrème. Ik ben benieuwd of deze handcrème mij ook daadwerkelijk blij gaat maken!



De verpakking trok mij vooral. Heel simpel en leuk. Een zilverkleurige tube met een roze vlak waar wat informatie op staat. De informatie is kort en bondig, voor blije handen, de hele dag lang. Verder kan ik niet veel opmaken uit de verpakking.

_5
Op de achterkant staan de ingrediënten. Veel verzachtende ingrediënten. Dat is dus fijn. Ik zie niet veel geks, ook niet een ingrediënt waar ik helemaal lyrisch over ben. Een basic ingrediëntenlijst dus.


Maar maakt deze handcrème mijn handen inderdaad blij? Dat doet hij zeker. Deze handcrème voelt heel fijn aan. Hij trekt snel in en mijn handen voelen na het aanbrengen heerlijk zacht aan. Dit gevoel blijft niet de hele dag, zoals op de verpakking staat. Een à twee uur blijven mijn handen zacht, daarna voelen ze weer als vanouds.



De geur is niet heel erg sterk. Hij ruikt naar een basic crème, geen poespas en bijzondere kleuren dus.
Ik ben wel tevreden over deze blijmaker. Dit is echt een basic handcrème. Basic werking, basic geur, basic ingrediënten, enz. Wel vind ik de verpakking ge-wel-dig! Daar zou ik deze crème bijna al voor kopen! 
Deze handcrème is te koop bij Hema voor maar € 2,00 (65 ml).

Welke blijmaker vind jij leuk van de Hema?


   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten