woensdag 4 februari 2015

W7 In The Nude

Soms ontdek je een beautyproduct waarvan je denkt, waar was je heel mijn leven? Dat heb ik al een aantal keer gehad met wat duurdere producten. Jammer genoeg vind mijn portemonnee dat niet altijd even leuk. Gelukkig vind mijn portemonnee het W7 In The Nude oogschaduwpalette wel leuk!


Het In The Nude palette heeft een tinnen verpakking met een ribbelige textuur. Als je het tinnen etui openklapt zie je de mooie oogschaduws zitten. Dit palette bestaat uit twaalf neutrale tinten, neigend naar roze en van licht naar donker. De oogschaduws zitten verpakt in een hard, zwart laagje schuim/karton.

Je krijgt niet alleen twaalf oogschaduws, maar ook nog eens een dubbele kwast. Of nou ja, aan de ene kant zit een kwastje en aan de andere kant een sponsapplicator. Het kwastje is wel héél klein om een complete ooglook mee te maken, maar eerlijk is eerlijk: het is beter dan alleen een sponsapplicator.
Op de achterkant van het W7 In The Nude Palette zie je welke twaalf kleuren er aan de binnenkant zitten. De oogschaduws hebben allemaal een eigen leuke naam, dat vind ik een pluspunt. Verder staan de ingrediënten van de oogschaduws op de verpakking, ook handig.
Dit palette is een stuk rozer dan In The Buff. Veel koele roze tinten zitten erin, afgewisseld met bruine- en kopertinten.



De pigmentatie van de oogschaduws is prima en orde. Wel zijn de oogschaduws een beetje korrelig. Alleen de lichtste kleur- Angel, valt een beetje weg. De rest is goed aanwezig. Het is een romantisch plaatje.

Wel vind ik de kleuren heel mooi. De roze tinten zijn echt weer even anders dan anders. De meeste nude paletten zijn compleet bruin, terwijl ook deze kleuren heel goed draagbaar en aardig naturel kunnen zijn. Afgewisseld met een beetje koper en bruin kun je er wel wat moois van maken. Het is even ontdekken welke oogschaduws het beste bij elkaar passen, maar het is het waard. Ik vind het weer een mooi palette, je zou absoluut niet zeggen dat hij maar 8 euro kost.

Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten