vrijdag 6 maart 2015

Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish

Ik ben nou echt zo persoon die vergeet om haar lipgloss of lipstick mee te nemen als ze weg gaat. Daarom vind ik het heel handig als een lipgloss lekker lang blijft zitten. Deze lipgloss zag in liggen bij het Kruidvat en was heel erg nieuwsgierig. Dit omdat de verpakking beloofd 8uur lang te houden! Wil je weten wat ik er van vind, lees dan snel verder!
Aller eerst zeg Catrice het volgende over het product:
Prachtige, heldere kleuren die tot wel 8 uur blijven zitten. Made To Stay Smoothing Lip Polish biedt drie voordelen in één lipproduct: de kleurintensiteit van lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss. Dankzij de zachte flock applicator is nauwkeurig aanbrengen snel en gemakkelijk. Made To Stay Smoothing Lip Polish droogt lippen niet uit en laat geen plakkerig gevoel achter.
De belofte van Catrice klinkt goed. Het brengt net zo makkelijk aan als een lipgloss. De kleuren zijn vrij fel als je naar de applicator kijkt dus je moet de eerste keer wel netjes de lippen inkleuren. Ook ruikt dit product licht fruitig, een fijne geur en niet zo chemisch. Ze zien er lekker vrolijk uit, vind ik.


Zelf heb ik de kleur Catrice Made to Stay 8H Smoothing Lip Polishes 030 Strawberry's Secret.


De kleur komt aardig overeen met de kleur van de verpakking. De applicator vind ik echt perfect. Hij pas precies op mijn lippen. Daarnaast smeert hij ook nog eens prima uit. De kleur wordt mooi verdeelt.


De lipgloss zelf bevat niet al te veel pigment maar daar ben ik wel blij mee. Verder plakt hij niet wat echt een mega groot pluspunt is! Persoonlijk vind ik het verschrikkelijk als mijn haren aan me lippen vast blijven plakken.

JEE! Catrice maakt zijn belofte waar. Deze lip kleur zit er nog prachtig op na acht uur. Ik ben echt helemaal blij. Eindelijk heb ik een mooie lipgloss gevonden die ook nog eens mooi blijft zitten. Mij kan je nier blijer maken! Ik hoop echt dat deze producten weer terug komen in de schappen want dan ga ik er meteen meer halen.


Wat voor lipgloss in jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten