woensdag 26 augustus 2015

Review: Essence Soft Cleansing Gel

Ik probeer zoveel producten uit om mijn gezicht te reinigen maar eigenlijk heb ik nog nooit een product gevonden wat heel erg werkt. Een tijdje geleden kwam ik twee flessen van Essence Soft Cleansing Gel tegen. Kon ze voor 1euro komen dus dan is het zeker het proberen waard. Ik kan ze jammer genoeg nergens vinden in de winkels dus als je het weet laat het even in een reactie weten :)
04 review essence
Van de verpakking word ik helemaal vrolijk! Wat een vrolijke kleurtjes! De verpakking is lekker duidelijk en je weet meteen voor welk huidtype het product is.
05 review essence
Deze Soft Cleansing Gel bevat onder andere komkommer- en citrusextracten, terwijl. De komkommer en limoen zorgen voor een goede bevochtiging, precies wat een normale huid nodig heeft.
06 review essence
Deze reinigingsgel is bedoeld voor de normale huid. Zelf heb ik een klein beetje een droge huid, maar ik ben wel heel enthousiast! Ik vind de gel lekker ruiken en mijn gezicht voelt na gebruik steeds erg schoon. De eerste keer dat ik uit de douche kwam en mijn gezicht had gewassen zei mijn vriend toen ik bij hem op de bank plofte: “wow, wat ruik je lekker!”. Het schuimeffect is minimaal, maar hij spoelt wel gemakkelijk van je gezicht af.

Ik vind het super dat deze gel mijn huid niet uitdroogt en dat hij zo lekker ruikt. Ik ben er echt heel tevreden mee! Ik doe er ook nog eens lekker lang mee want het is een verpakking van 150ml.

Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten