woensdag 22 juni 2016

Review: Sleek Oh So Special Palet

Ik houd van oogschaduwpaletten met kleuren waar ik letterlijk alle kanten mee op kan. Van een naturelle look voor overdag, tot een zware look voor als ik een feestje heb. En het is dan ook nog fijn als dat palet compact is én goedkoop. Nou, ik heb de perfecte match gevonden: het Sleek Oh So Special palet. Kost maar €10.99 voor twaalf prachtige kleuren en… Ik zou zeggen, lees verder om foto’s en swatches te zien, want ik ben enthousiast!

maandag 20 juni 2016

Review: Essence Velvet Matt

Essence heeft een tijdje geleden vier nieuwe kleurtjes aan het assortiment toegevoegd. Deze kleuren zijn van nude tot donkerpaars. Voor jullie heb ik van deze vier kleuren er drie meegenomen, de paarse kleur vond ik niet helemaal mijn kleur.. Vandaag ga ik deze voor jullie reviewen! Lees verder als je wilt weten wat ik er van vind!

zaterdag 18 juni 2016

Review: Real Techniques Blush Brush

Blush is echt een van de belangrijkste producten in mijn stash! Ik kan gewoon niet zonder blush. Maar dan is het natuurlijk ook een must om een prachtige blush kwast in je stash te hebben! Vandaag heb ik voor jullie een revieuw over de Blush Brush van Real Techniques. Wil je een kwalitatiev goede kwast, lees dan snel dit artikel!

dinsdag 31 mei 2016

Review: Real Techniques Base Core Collection

Goede kwasten voor weinig geld, dat is niet altijd makkelijk. Toen ik net begon met het dragen van make-up gebruikte ik vaak de kwastjes die bij de producten zelf zaten. Het werkt wel maar het geeft niet bepaald het beste effect. Gelukkig had Kruidvat toen al best goede make-up kwasten en waren die van Catrice en Essence ook betaalbaar. Nu wilde ik al een tijdje nieuwe kwasten en zag ik dat de kwasten van Real Techniques bij Etos in de actie waren. Ben er gelijk heen gegaan en heb in totaal twee setjes gekocht en een losse kwast. Vandaag ga ik de Base Core Collection voor jullie reviewen!

zondag 29 mei 2016

Review: KIKO smart lipstick

Ik ben zo blij dat KIKO in Nederland te verkrijgen is. De eerste keer dat ik dit merk zag was ik in London. Ik keek me ogen echt uit toen ik die winkel binnen kwam. Allemaal super goede producten en dat voor een betaalbare prijs. Ik was laatst op Amsterdam CS en was toen even snel de KIKO ingelopen en heb onder andere twee lipsticks gekocht: 913 en 902.
'

vrijdag 27 mei 2016

Review: I Heart Makeup I Heart Chocolate

Ik ben helemaal weg van deze palette, ik kan er gewoon niet meer zonder! Wat een prachtige kleuren en wat super is, is dat deze palette zo betaalbaar zijn! Ik kende dit merk en deze palette al een tijdje maar had er nog nooit iets van gekocht. Gelukkig komt het soms in de actie bij Kruidvat en nu weet ik dat ik er als de malle bij moet zijn! Als je wilt weten wat ik van dit palette vind, lees dan gouw dit artikel.

dinsdag 24 mei 2016

Review: Makeup Revolution Death By Chocolate

Het Too Faced Chocolate Bar palette was een enorme hype in beautyblogland. Helaas is dat prachtige oogschaduwpalette behoorlijk prijzig, én niet zo makkelijk verkrijgbaar voor ons Nederlanders en Belgen. Gelukkig is Makeup Revolution up and coming, een budgetmerk dat geïnspireerd is door merken als Too Faced en producten maakt die wel héél erg op the real deal lijken. Maar natuurlijk wel een stuk goedkoper!

zondag 22 mei 2016

Review: W7 The naughty nine pallet (dupe mac!)

Ik was meteen verlieft toen ik dit pallet in de winkel zag liggen. De kleuren zijn echt op mijn lijf geschreven en de verpakking ziet er echt luxe uit. Voor maar liefst 5 euro nam ik dit pallet mee naar huis!

vrijdag 20 mei 2016

Reviwe: Lush Sex Bomb

Ik ben echt bang dat ik met deze bal een verslaving voor de Bathbomb heb ontwikkeld. Wat zijn ze toch geweldig. De Lush Sex Bomb heb ik eens heerlijk in bad gegooid nadat ik ben wezen sporten. Bijna iedereen kent wel deze bal maar wilde toch graag even mijn mening delen met jullie!

woensdag 18 mei 2016

Review: Beyonce Heat Kissed

Als ik ergens een zwak voor heb zijn het wel luchtjes waarvan een hele collectie is. Wanneer er meerdere luchtjes bij elkaar horen kan ik er niks aan doen maar wil ik ze allemaal hebben. Ja ik weet het, dit is verschrikkelijk slecht voor je portemonnee. Nu ben ik fan van Beyonce en kon ik dit luchtje niet voorbij laten gaan. Vandaag heb ik dan ook een review voor jullie van Beyonce Heat Kissed.

maandag 16 mei 2016

Review: Lush Frozen Bath Bomb

Lush heeft een tijdje geleden een aantal nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Nu ben ik heel blij dat ik thuis een heerlijk bad heb zodat ik af en toe kan genieten van hun heerlijke Bath Bomb. Eigenlijk heb ik geen favoriete bol en vind ik het heerlijk om af te wisselen. Een tijdje geleden heb ik gekozen voor de Bath Bomb Frozen. Ik ben echt een hele grote fan van de film dus deze Bomb kon ik zeker niet voorbij laten gaan!

zaterdag 14 mei 2016

Review: Blushing Heart

Eigenlijk ben ik stiekem verliefd op de hartjes van Too Faces, maar jammer genoeg zijn deze niet goedkoop. Ik zag overal op internet reviews voorbij komen van het merk Makeup Revolution dan toen ik dit schatje zag liggen ik het niet kon weerstaan. Deze blush van Makeup Revolution is een perfecte dube van de blushjes van Too Faces en vandaag heb ik er een review over geschreven!

donderdag 12 mei 2016

Review: Garnier micellairwater

Ik schrijf graag over producten waar ik echt razend enthousiast over ben. Vandaag is dat het micellair reinigingswater van Garnier want wauw wat is dit product fijn in gebruik. Benieuwd naar de verschillen tussen de groene en roze variant?  Of ben je nieuwsgierig naar mijn mening over deze top producten? Je leest er alles over in dit artikel!

1 mw

zondag 8 mei 2016

Review - Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Treacle Moon kwam met een nieuwe geur in hun assortiment. Dusted Cocoa Heaven, een douchegel die ruikt naar chocolade.

IMG_2230

zaterdag 7 mei 2016

Review: Catrice illuminating blush

 Catrice heeft het assortiment een tijdje terug verandert en daar heb ik natuurlijk heerlijk van lopen snoepen. Ik ben gek op blushjes en kon ze daarom niet laten liggen. van de Catrice illuminating blush heb ik er één meegenomen in de kleur: I'm nuts about you 010. Wil je weten wat ik er van vind, lees dan snel verder!

donderdag 5 mei 2016

Review - Blush Artist shading palette van Catrice

Gloednieuw aan het assortiment van Catrice toegevoegd: het Blush Artist shading palette! En ik heb een variant van deze beauty mogen verwelkomen in mijn stash. Gewoon, omdat ik de schattige roze kleuren verzameld in één verpakking niet kon laten liggen in de winkel. Kijk je mee naar mijn review?

donderdag 25 februari 2016

Review – Lush showercream Prince Charming

Een showergel, waarbij je meteen aan een tropisch land moet denken met veel exotisch fruit. Toen een aantal weken geleden de valentijnscollectie van Lush in de winkels lag, moest ik even een kijkje nemen.  Mijn oog viel meteen op het schap met de showergel. Ik was meteen verkocht, ik krijg er een zomers gevoel van.
2016-02-11 21.29.22