maandag 20 april 2015

Revlon #110 Marmalade

Ik heb eigenlijk nog nooit nagellak geprobeerd van Revlon en telkens zag ik iedereen op Instagram super mooie kleurtjes gebruiken. Ik werd wel heel nieuwsgierig en toen ik twee leuke kleurtjes zag liggen bij de Action voor €1,- was dat het proberen wel waard. Vandaag review ik nummer 110 Marmalade voor jullie dus wil je weten wat ik er van vind, lees dan snel verder!


Ik lees veel goede dingen over het merk Revlon en zelf heb ik er ook een aantal lipsticks van maar nog nooit had ik een nagellak geprobeerd. Toen ik door de Action liep zag ik twee leuke kleurtjes liggen met onder andere deze mooie rood/oranje kleur.


Aller eerst is het echt een best groot potje en zit er ook nog eens lekker veel in. Voordeel! Daarnaast vind ik het persoonlijk erg fijn als het kwastje lekker stevig is dat je de lak goed uit kan smeren. Dit kwastje is lekker groot, de haren niet al te slap en je kan prima over je hele nagel komen.


Dan de lak zelf. De kleur vind ik echt prachtig. Het is precies dezelfde kleur als in het potje en daarnaast dekt hij ook echt heel goed. Op de eerste foto is hij te zien met een laagje. Je merkt wel dat hij echt een hele goede dekken heeft en je hem prima zou kunnen gebruiken met een laagje. Ik heb toch nog een tweede laag gedaan omdat ik toch nog een beetje het wit van mijn nagels zag.



Hij droogt ook nog eens lekker snel. Je hoeft echt niet een halfuur stil te zitten omdat je natte nagels hebt. Wat ik je wel echt aan kan raden is om een base coat te gebruiken. Het is best een heftige kleur en je wilt natuurlijk niet dat die in je nagels strekt. Deze nagellak blijft ook nog eens lekker lang en goed zitten.

Nou zoals je kan lezen ben ik alleen maar positief over dit lakje van Revlon. Het is een prachtige kleur, dekt prima en droogt ook nog eens goed. Ik kan jullie dit lakje zeker aanraden en ga maar eens snel de andere kleur voor jullie testen!

Lots of love, 
Vera

Wat vinden jullie van het merk Revlon?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten