maandag 9 februari 2015

Nagellak Impulss

Laats liep ik even Het Kruidvat binnen om gewoon even te snuffelen. Ik kwam toen twee lakjes tegen van het merk Impulss. Ik ken persoonlijk dit merk niet en was er wel benieuwd naar. De kleur vind ik in ieder geval al heel mooi. Ik hou best wel van die schattige kleurtjes en ook al heb ik al heel veel van zulke kleuren kon ik deze niet laten liggen.

Aller eerst is het een heel schattig klein flesje. Het is niet een mega speciale verpakking maar hij laat goed de kleur zien. Het is een simpele vierkante verpakking met een ronde dop. Lekker simpel.
Jammer genoeg heeft deze nagellak geen naam. Ik vind het altijd wel leuk als een product een naam heeft, het maakt het wat specialer. Deze nagellak heeft alleen het nummer 2.
Dan de nagellak zelf. Het is een prima product. Het kwastje is niet te klein en het neem genoeg lak in zich op. Daarnaast is hij ook lekker vast te houden en heb ik nergens problemen mee.
JEEE! Deze nagellak droogt zo zo zo snel! Daar ben ik zo blij mee! Ik ben namelijk een persoon die te snel weer dingen gaat vastpakken zonder dat me nagels droog zijn. Daarnaast dek dit lakje beter dan ik had verwacht! Hij dekt prima met twee lagen. Persoonlijk had ik dit niet verwacht vanwege de kleur...Normaal dekken deze kleuren niet super. Maar gelukkig deze wel.
Daarnaast blijft hij ook nog eens lekker lang zitten. Ik gaan handballen, douchen, van alles en hij blijft prima zitten. Uiteindelijk zoals elke nagellak gaat hij ook scheuren maar bij mij kwam dit pas na ongeveer 5 dagen. Voor mij is dit best bijzonder aangezien al mijn nagellak er af gaat als ik ga handballen!

Ik ben heel tevreden over dit merk. Ik kende het helemaal niet en het is dus echt een soort van ontdekking. Nu alleen nog even uitvinden waar ik dit merk kan kopen. Het is echt een aanrader.
Als je het merk ziet liggen, neem zeker een gokje. Als jullie weten waar ik dit merk kan kopen laat het me dan even weten in de comments!!

Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten