donderdag 24 juli 2014

10 vreemdste beauty gewoontes

Het leek me vandaag eens leuk om een artikel te maken met allemaal rare gewoontes er in. Sommige mensen gaan kilometers hard lopen om een mooi figuur te krijgen terwijl andere niks hoeven te doen. Alleen in sommige landen gaan mensen in sommige gevallen iets te ver. Als ik zulke dingen lees denk ik altijd van dat kan niet waar zijn. Ik heb voor jullie 10 ''feiten''. Als je weet welke er allemaal waar zijn hoor ik het graag want sommige vind ik wel heel appart.

Passion fruit body butter - Body Shop

Vandaag leek het me eens leuk om deze body butter voor jullie te reviewen. Ik had deze toen mee genomen vanuit London maar heb hem eigelijk nooit gebruikt. Komt goed uit dacht ik, nu kan ik er mooi een review over schrijven. Persoonlijk hou ik heel erg van de producten van de Body Shop. Dit komt omdat ze altijd heerlijk ruiken, echt super zijn voor me huid en het eigenlijk een soort feestje is voor tijdens en na het douche.

woensdag 23 juli 2014

Tips voor opbergen

Zelf ben ik iemand die houd van een mooie en georganiseerde kamer. In dit artikel leek het me leuk om jullie een organise tips te laten zien die ik zelf erg leuk vind.

dinsdag 22 juli 2014

TREACLE MOON COOL MELON FRESCA BATH AND SHOWER GEL

Hoera voor limited editions! Ik ben er gek op. In de winter het liefst met zoveel mogelijk kaneel en vanille en in de zomer kan het me niet zoet genoeg zijn. Erg blij was ik toen ik deze LE van Treacle Moon in de schappen van Appie zag staan. Een douchegel met meloen geur!

maandag 21 juli 2014

Haarmasker van Kruidvat

Ik ben echt dol op haarmaskers! Mijn haar is nogal droog van zichzelf, waardoor ik altijd conditioner in mijn haar doe en ook regelmatig mijn haren verwen met een maskertje. Ik vind het heerlijk als mijn haar weer lekker zacht en gemakkelijk doorkambaar is! Toch is een pot haarmasker vaak behoorlijk duur. Je bent vaak al snel €10,00 kwijt en voordat je het weet is die pot al weer leef. Waarom moet dat toch altijd zo duur zijn?


Gelukkig ontdekte ik het haarmasker van de Kruidvat zelf. Ook dit haarmasker zit in een grote pot van 250 ml, maar is een stuk goedkoper! Voor deze pot betaalde ik namelijk nog geen €2,00! Hier werd ik zo nieuwsgierig naar dat ik hem wel mee naar huis moest nemen! En vandaag ga ik hem testen!

zondag 20 juli 2014

Greenland hand cream grapefruit-ginger

Kennen jullie het natuurlijke bodycare-merk Greenland al? Bij Greenland draait alles om het verwennen van je zintuigen, op een natuurlijke manier. Dus geen parabenen, synthetische kleurstoffen en alle producten zijn 100% diervriendelijk (dus het wordt niet op dieren getest). In de meeste landen wordt Greenland in luxe parfumerieën verkocht, hier gaat het voornamelijk om de luxere lijnen. In Nederland wordt één lijn verkocht, dit is de Fruit Emotions-lijn en die is te koop bij Etos. Ik ga vandaag voor jullie de hand cream testen.

zaterdag 19 juli 2014

TREACLE MOON ICED STRAWBERRY DREAM BATH AND SHOWER GEL

Ik houd van heerlijk geurende shower gels. En wat voor leuk nieuws is het dan ook dat er een nieuwe merk van Shower Gels in Nederland verschijnt. Treacle Moon is al wat langer bekend in Engeland, maar vanaf nu wordt het ook in Nederland verkocht. En het is ook nog een heel makkelijk verkrijgbaar, gewoon bij de grotere Albert Heijns! In dit artikel ga ik de douche gel Iced Strawberry dream voor jullie reviewen.

vrijdag 18 juli 2014

Blond Amsterdam body wash

Blond Amsterdam is razend populair, vooral bekend van het mooie servies en de leuke afbeeldingen. Maar Blond Amsterdam wordt steeds groter en heeft ook een Beauty Assortiment, waaronder de Body Care producten. De Body Care bestaan uit de Energising, Relaxing en Refreshing producten, en onlangs heb ik een Body Wash aangeschaft uit de Relaxing Lijn, met een heerlijke geur van vijgen en hemelse honing.
Blond Amsterdam Body Wash

donderdag 17 juli 2014

TREACLE MOON THE RASPBERRY KISS BODY SCRUB

Een van mijn vorige berichten was dat ik de showegel van Treacle moon had gekocht in de geur Raspberry. Daarvan stond er ook nog een bijpassende body scrub. Ik moest deze gewoon meenemen om ze in combinatie uit te proberen.

woensdag 16 juli 2014

TREACLE MOON THE RASPBERRY KISS BATH AND SHOWER GEL

Het merk Treacle Moon is sinds een paar maand geleden te koop bij Albert Heijn XL en toen ik ze zag staan moest ik ze gewoon mee nemen. Ik ben gegaan voor drie geuren en 1 scrub. Vandaag wilde ik raspberry voor jullie gaan reviewen.

dinsdag 15 juli 2014

Heerlijk zomer weer

Vinden jullie het ook zo lekker weer tegenwoordig? Echt waar ik ben helemaal weg van dit weer. Lekker korte broekjes, leuke jurkjes en natuurlijk lekker bruin worden. Maar soms is ht gewoon iets te warm en moet je gewoon afkoelen. In dit artikel leek het me leuk om wat tips te geven om lekker af te koelen als het bloed heet is.

zondag 13 juli 2014

Catrice Ultimate Shine Gel Colour


Catrice en Essence krijgen allemaal nieuwe producten in de collectie en dat betekend: oude gaan er met korting uit! Ik nam even een kijkje bij onze Kruidvat en vond een aantal leuke spulletjes. Met name deze lipstick vond ik er mooi en wilde deze graag voor jullie reviewen.

vrijdag 11 juli 2014

MAX and MORE Pressed Powder Blush

Ik moest laatst even naar de action voor wat sporttape. Maarja als ik naar de action ga kan ik het gewoon niet laten om even bij de make-up te kijken. Ik wist dat action een aantal nieuwe producten had. Jammer genoeg kon ik niet de paletten niet vinden (iemand een tip waar ze nog te verkrijgen zijn). Maar toen viel mijn oog op deze blush. Ik vind de kleur echt zo mooi en wilde hem gelijk meenemen. Thuis gelijk foto's gemaakt en kijken hoe hij mij bevalt!


Mijn eerste indruk was: "wauw wat een leuke kleur!" Daarna dacht ik van mmm zal hij wel een goede pigmentatie hebben? Maar voor het geld kon ik hem niet laten liggen. Natuurlijk kwam er gelijk in me op dat ik een review er over moest schrijven en voor 1 euro kan je het altijd proberen.













Als eerste wil ik zeggen dat ik de kleur echt heel mooi vind. Het is een warme pache kleur met een gouden ondertoon. Als je deze op hebt en in de zon loopt dan zijn er prachtige gouden glitters zichtbaar.

Miss sporty perfect color lipstick

Ik kreeg laatst een pakketje binnen met daarin twee lipsticks. Ik had de lipsticks van Miss sporty besteld. Namelijk de kleuren 038 I love en 009 Innocence. Op de site zagen ze er echt prachtig uit en wilde graag weten hoe ze bij mij zouden staan. Gelijk weer een reden om een review te schrijven.




donderdag 10 juli 2014

Rituals Brilliant Bliss

Oke ik weet het...dit artikel komt weer eens na een heeeeeeeeeele lange tijd. Sorry jongens ik weet niet wat er was. Ik was me blog helemaal vergeten. Maar nadat ik een paar dagen weg was met me vriend en wat leuke dingen had gekocht, moest ik gewoon weer beginnen met bloggen. Het kriebelde gewoon helemaal. Dus vanaf nu ga ik weer vol op bloggen. Ik begin daarom vandaag meteen met een artikel over deze heerlijke shampoo van Rituals. Ik had deze al een tijdje geleden gebruikt omdat hij in zo een geschenk set zat maar die was jammer genoeg opgegaan. Eenmaal in Rituals merkte ik dat ze veel korting hadden op een aantal producten en deze stond er ook tussen. Natuurlijk kon ik hem gewoon niet laten liggen!