zondag 31 augustus 2014

Kiko lipgloss nummer 12

Vandaag weer een review over een lipgloss van Kiko. Jullie hebben in een vorig artikel kunnen lezen dat ik Kiko echt een goed merk vind. Toen ik deze zag liggen moest ik hem gewoon mee nemen. Ik had nog geen lipgloss van Kiko dus ja dan moet hij gewoon even mee. Hopen dat hij bevalt, de kleur ziet er nu al mooi uit.

zaterdag 30 augustus 2014

Shoplog #1


Nu Essence en Catrice een aantal producten uit de collectie gooien moest ik natuurlijk wel even kijken naar alle kortingen die er kwamen. Daarnaast ging ik ook even naar de action omdat ik nog wat andere spulletjes nodig had. In dit artikel wil ik jullie mijn beauty aankopen laten zien.

vrijdag 29 augustus 2014

DIY maskertjes

Je kan natuurlijk naar de schoonheidsspecialiste gaan of dure maskertjes kopen, maar je kunt het gemakkelijk zelf maken. Het heeft uiteindelijk hetzelfde effect en het is meestal ook leuk om te doen. Het is weer eens tijd om de huid van je gezicht even te verwennen en te verzorgen. Met deze recepten, kun je helemaal je eigen gezichtsmaskertjes maken. Gezellig om met vriendinnen te doen of gewoon lekker voor jou alleen als je bijvoorbeeld in bad ligt. Ik heb er een aantal voor jullie op een rijtje gezet.

gezichtsmasker

donderdag 28 augustus 2014

Essence blush 30 secret-it girl

In mijn shoplog konden jullie al lezen dat ik deze blush had gekoht.vamdaag wilde ik hem even voor jullie reviewen. Dit is mijn aller eerste "normale" blush van essence dus ik ben benieuwd. Het leek me nu al een hele mooie blush. Vooral door de kleuren. Het is een echte zomerse blush.

woensdag 27 augustus 2014

Etos foundation 001

Normaal gesproken gebruik ik altijd een foundation van Gosh maar omdat mijne op was en ik even snel een nieuwe moest halen heb ik deze eens meegenomen. Hij koste maar 3euro dus dacht van laat ik hem maar eens proberen. Ik heb gekozen voor de kleur 001 omdat ik een best wel lichte huid heb.

dinsdag 26 augustus 2014

Kiko lipstick nummer 905

Kiko, wat een heerlijk merk is het ook. Jammer genoeg niet in Nederland verkrijgbaar maar wel online te bestellen. Toen ik in London was heb ik deze mee genomen wat JEE daar kwam ik gelukkig een Kiko tegen. Ik ben gegaan voor een lipstick maar jammer genoeg zitten er geen namen op de verpakking dus ben ik even op de site gaan kijken en kwam ik daar gelukkig de nanem tegen. Ik heb de lipstick 905 Red Coral.

maandag 25 augustus 2014

Een andere verslaving

Nope, dit artikel gaat niet over make-up of fashion. Nee het gaat over mijn andere verslaving, boeken. Van kleins af aan ben ik helemaal weg van boeken. Ik kan er dagen lang mee zitten echt waar. Geef mij een goed boek en je bent van me af. Afgelopen jaar had ik het erg druk met school en met me viend maar nu het eindelijk vakantie is kan ik vol op gaan lezen. Heerlijk. Het leek eens leuk om een artikel te schrijven over wat ik nou zoek in een goed boek en wat echt aanraders zijn in mijn ogen.