woensdag 22 juni 2016

Review: Sleek Oh So Special Palet

Ik houd van oogschaduwpaletten met kleuren waar ik letterlijk alle kanten mee op kan. Van een naturelle look voor overdag, tot een zware look voor als ik een feestje heb. En het is dan ook nog fijn als dat palet compact is én goedkoop. Nou, ik heb de perfecte match gevonden: het Sleek Oh So Special palet. Kost maar €10.99 voor twaalf prachtige kleuren en… Ik zou zeggen, lees verder om foto’s en swatches te zien, want ik ben enthousiast!

maandag 20 juni 2016

Review: Essence Velvet Matt

Essence heeft een tijdje geleden vier nieuwe kleurtjes aan het assortiment toegevoegd. Deze kleuren zijn van nude tot donkerpaars. Voor jullie heb ik van deze vier kleuren er drie meegenomen, de paarse kleur vond ik niet helemaal mijn kleur.. Vandaag ga ik deze voor jullie reviewen! Lees verder als je wilt weten wat ik er van vind!

zaterdag 18 juni 2016

Review: Real Techniques Blush Brush

Blush is echt een van de belangrijkste producten in mijn stash! Ik kan gewoon niet zonder blush. Maar dan is het natuurlijk ook een must om een prachtige blush kwast in je stash te hebben! Vandaag heb ik voor jullie een revieuw over de Blush Brush van Real Techniques. Wil je een kwalitatiev goede kwast, lees dan snel dit artikel!

dinsdag 31 mei 2016

Review: Real Techniques Base Core Collection

Goede kwasten voor weinig geld, dat is niet altijd makkelijk. Toen ik net begon met het dragen van make-up gebruikte ik vaak de kwastjes die bij de producten zelf zaten. Het werkt wel maar het geeft niet bepaald het beste effect. Gelukkig had Kruidvat toen al best goede make-up kwasten en waren die van Catrice en Essence ook betaalbaar. Nu wilde ik al een tijdje nieuwe kwasten en zag ik dat de kwasten van Real Techniques bij Etos in de actie waren. Ben er gelijk heen gegaan en heb in totaal twee setjes gekocht en een losse kwast. Vandaag ga ik de Base Core Collection voor jullie reviewen!

zondag 29 mei 2016

Review: KIKO smart lipstick

Ik ben zo blij dat KIKO in Nederland te verkrijgen is. De eerste keer dat ik dit merk zag was ik in London. Ik keek me ogen echt uit toen ik die winkel binnen kwam. Allemaal super goede producten en dat voor een betaalbare prijs. Ik was laatst op Amsterdam CS en was toen even snel de KIKO ingelopen en heb onder andere twee lipsticks gekocht: 913 en 902.
'

vrijdag 27 mei 2016

Review: I Heart Makeup I Heart Chocolate

Ik ben helemaal weg van deze palette, ik kan er gewoon niet meer zonder! Wat een prachtige kleuren en wat super is, is dat deze palette zo betaalbaar zijn! Ik kende dit merk en deze palette al een tijdje maar had er nog nooit iets van gekocht. Gelukkig komt het soms in de actie bij Kruidvat en nu weet ik dat ik er als de malle bij moet zijn! Als je wilt weten wat ik van dit palette vind, lees dan gouw dit artikel.

dinsdag 24 mei 2016

Review: Makeup Revolution Death By Chocolate

Het Too Faced Chocolate Bar palette was een enorme hype in beautyblogland. Helaas is dat prachtige oogschaduwpalette behoorlijk prijzig, én niet zo makkelijk verkrijgbaar voor ons Nederlanders en Belgen. Gelukkig is Makeup Revolution up and coming, een budgetmerk dat geïnspireerd is door merken als Too Faced en producten maakt die wel héél erg op the real deal lijken. Maar natuurlijk wel een stuk goedkoper!