zaterdag 24 januari 2015

Shoplog

Toen ik hoorde dat De Op=Op Shop bij ons in Zaandam kwam moest ik natuurlijk gelijk kijken. Overal hoor ik van alles over deze winkel en in het speciaal dat ze het merk W7 verkoping. Af en toe zag ik natuurlijk wel wat liggen bij de Big Bazar maar daar hadden ze nog nooit de palette gehad. Daarnaast heeft Kruidvat nu uitverkoop dus kon het niet laten om er even langs te wippen. Natuurlijk heb ik wat spulletjes gekocht die ik graag aan jullie wil laten zien.

Alles eerst was ik dus naar De Op=Op Shop. Ik had daar zo veel geluk want het pallet dat ik van W7 wilde, daar was er nog maar één van. Ppfff! Ik wilde heel graag het pallet In The Nude omdat ik overal hoorde dat dit een geweldig pallet was en een super aankoop. Dus snel heb ik hem in me mandje gestopt en nog even ver gekeken maar ze waren nog bezig met inruimen van de spullen dus ga later deze week er nog even kijken. Ik zag wel al heel wat producten die ik graag zou willen halen dus jullie kunnen nog wat artikelen verwachten van het merk W7.





Toen ben ik daarna naar Het Kruidvat gelopen om te kijken of ze nog wat hadden van de uitverkoop. Gelukkig vond ik twee oogschaduw palletjes die ik erg mooi vond. Ik ben gegaan voor de kleuren 100 F'rozen Yoghurt en 040 Never Let Me Go! Beide vind ik echt prachtige kleuren. Ze zijn niet al te opvallend en je kan er goede combinaties me maken. Vooral 100 F'rozen Yoghurt vind ik een prachtig pallet voor de winter. Hij is dan wel donker maar het geeft wel een speciaal tintje aan je look. Natuurlijk zou je hem ook kunnen gebruiken met andere kleuren voor een wat donkere oog look.



 
Ik ben erg blij met mijn aankoopjes. De komende dagen ga ik lekker spelen met kleuren uit deze palletjes en natuurlijk komen er reviews online te staan. Hou daarom me blog goed in de gaten!


Hoe is jullie ervaring met het merk W7?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten