donderdag 14 mei 2015

P.S. love - Primark lipstick

Iedereen zie ik telkens allemaal make-up producten van de Primark uitproberen en zelf woon ik op 10 minuten van de Primark en had nog nooit er wat van gekocht. De laatste keer dat ik er was nam ik een lipstick mee om het gewoon eens uit te proberen. Ze zijn helemaal niet duur dus dacht kan gewoon voor een keertje en is hij dan mooi dan is dat mooi meegenomen en valt hij vies tegen dan maakt dat niet zo heel erg uit. Ik koos voor een beetje een nude kleurtje. Lees snel verder wat ik er van vond!

Aller eerst de verpakking. Persoonlijk vind ik het wel een erg leuke verpakking. Hij is niet saai of standaard zwart, hij springt er lekker uit en hij lijkt de lipstick er meteen een beetje duurder uit zien. Wat ik erg handig vind is dat je aan de onderkant de kleur van de lipstick kunt zien waardoor je hem niet open hoeft te maken en hij eigenlijk dus ook mooi en niet aangeraakt blijft, als je mazzel hebt..!



Dan de keur zelf. Het is een heel bescheiden kleurtje die je gewoon elke dag op kan doen. Wat ik erg leuk vind is dat de lipstick mat is maar dat er toch echt hele kleine glittertjes is de lipstick zitten. Een soort van speciaal tintje!


Dan de lipstick zelf. In het begin was ik nog erg optimistisch maar toen ik hem op had wist ik meteen dat dit niet een lipstick voor mij is. Mat is hij wel en de kleur komt ook aardig overeen maar hij is gewoon zo droog. Voor me gevoel droogt hij me lippen ook echt uit. Nee dit is geen lipstick voor mij. Maar aan de andere kant blijft hij wel langer zitten dan ik had gedacht.

 
 
Nee, ik ben niet zo tevreden over deze lipstick. Ik weet niet of het nou aan de kleur lag of dat elke lipstick zo is. Jammer.. maar gelukkig was hij niet zo duur dus valt dat nog mee. Ik heb gewoon het gevoel dat hij me lippen te droog maakt en dat er allemaal velletjes op mijn lippen komen. Daarnaast vind ik de verpakking wel heel leuk

Lots of love,
Vera

Wat vinden jullie van de lipsticks van de Primark? 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf ook een lipstick van primark! Zelf was ik er best tevreden over, inderdaad zijn ze wel wat droog maar verder vind ik hem wel fijn. Smaken verschillen. Leuke review!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Idd smaken verschillen maar wie weet ala er weer nieuwe soorten uit komen ben ik daar wel over te spreken.

      Verwijderen