dinsdag 28 april 2015

Revlon #240 Amethyst

Revlon is een budgetmerk dat ik op het moment aan het verkennen ben. Zelf kende ik het nog niet op een lipstick na die me super goed bevalt! Toen ik laatst dit mooie kleurtje zag liggen, besloot ik hem mee te nemen om te kijken of de nagellak net zo goed zijn als de lipstick!

Zelf besloot ik voor een kleurtje te gaan die ik normaal niet zo snel gaan kopen omdat je deze niet bij veel kledingsetjes aan kan. Maar ondanks dat vond ik de mooie paarse kleur wel wat hebben. 


Dit lakje heeft de naam 240 Amethyst, wat waarschijnlijk verwijst naar de kleur van het lakje en de steen de Amethist. Het lakje heeft wat parelmoer door de kleur zitten maar deze zie je uiteindelijk bijna niet als de kleur op je nagels zit. 
 
Het flesje is vrij groot voor mijn gevoel. Zelf ben ik de lakjes van Essence gewend en die zijn toch echt een stuk kleiner. In het flesje zit ook bijna 12 ml, wat meer is dan de gemiddelde potjes! 
 
Het kwastje is ook wat groter dan ik gewend ben en dan met name de dop waaraan je het kwastje vast moet houden. Deze is vrij breed en lang waardoor je even moet wennen en goed moet kijken hoe je het kwastje het beste kan gebruiken. Qua aanbrengen gaat het vrij snel zodra je door hebt hoe je hem vast moet houden, haha!  
 
Zelf breng ik altijd meerdere laagjes aan omdat ik dat zelf prettig vind. Op de foto hierboven heb ik maar 2 laagjes op en de lak dekt dus supergoed! 

Over het algemeen ben ik tevreden met dit kleurtje. Omdat het een redelijk aparte kleur is, weet ik vrijwel zeker dat ik hem niet veel zal dragen, haha! Daarnaast heb ik een tijdje lopen stuntelen met het kwastje vanwege het formaat maar uiteindelijk lukte het aanbrengen prima!

Het lakje kwam ik tegen bij de Action en kost maar 99 cent, een koopje voor de kwaliteit, hoeveelheid en kleur van dit lakje! Voor die prijs vind ik het niet erg om zo'n uniek kleurtje te kopen, dan kan ik nog eens gek doen haha!
 
Lots of love,
Vera,
 
Wat vinden jullie van het merk Revlon?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten