zondag 30 augustus 2015

Review: Teez kwasten

Kwasten zijn toch een belangrijk onderdeel van je make-up stash. Een tijdje geleden zag ik in een winkeltje een aantal kwasten liggen  van Teez. Volgens mij zijn ze niet meer normaal verkrijgbaar maar waren dit wat restantjes. Toch leek het me leuk om een review voor jullie te schrijven!

donderdag 27 augustus 2015

Vaseline Spray & Go body moisturizer



Als je luiheid combineert met een aanzienlijke afkeer voor all things greasy, dan staan er genoeg potten en flesjes bodylotion te verstoffen. Zoals bij mij dus. En dat is niet altijd even handig, aangezien vooral mijn benen best vaak zo droog zijn dat ze ervan gaan jeuken. Een tijd geleden ontplofte er een soort review-bom van de nieuwe Vaseline spray & Go body moisturizer en juist daardoor had ik niet zo’n zin om het te kopen. Maar laatst ging ik toch overstag..

woensdag 26 augustus 2015

Review: Essence Soft Cleansing Gel

Ik probeer zoveel producten uit om mijn gezicht te reinigen maar eigenlijk heb ik nog nooit een product gevonden wat heel erg werkt. Een tijdje geleden kwam ik twee flessen van Essence Soft Cleansing Gel tegen. Kon ze voor 1euro komen dus dan is het zeker het proberen waard. Ik kan ze jammer genoeg nergens vinden in de winkels dus als je het weet laat het even in een reactie weten :)
04 review essence

dinsdag 25 augustus 2015

7 tips om van wallen af te komen

Vandaag eens een ander artikel! Wallen en donkere kringen zijn vervelend en heel lelijk. Maar soms kom je gewoon niet aan je slaap toe…

MJTwr-azORYI2FlFvUwUhvhWcNtdTQGM-m7S4Nuu76g,ACwUu3cY2JIOqUgxgeB5ssSmsJzyvJWX8p0f5Zpt8lU940x500

maandag 24 augustus 2015

Review: Cien Volume Hairspray

Mijn bus met haarlak was op en ik moest dus een nieuwe hebben. Ik deed boodschappen bij de Lidl en dus besloot ik daar maar eens te kijken of ik iets kon vinden. De beloftes op deze bus konden mijn goedkeuring wel krijgen en ook de prijs was erg aantrekkelijk, dus ik besloot het maar eens te proberen met deze haarlak.

donderdag 20 augustus 2015

review: P2 059 copacabana

Na lange tijd heb ik weer een review voor jullie! Vandaag review ik een lipstick van P2. Dit is een merk dat volgens mij alleen in Duitsland te koop is bij o.a. DM. Ik ben natuurlijk even gaan kijken in het schap, maar kocht uiteindelijk twee lipstick. Ik ben benieuwd!!
De populairste tags voor deze afbeelding zijn:

woensdag 19 augustus 2015

Essence Cinderella Eyeshadow Palette

Ik heb dit pareltje al een tijdje in mijn bezit maar had er eigenlijk nog nooit iets over geschreven. Vandaar deze verlaten review maar beter laat dan nooit!!
 
essence eyeshadow cinderella