woensdag 28 januari 2015

Kruidvat Honey Cacao Body Butter

Toen ik hoorde dat het Kruidvat met een nieuwe lijn Body Butters kwam was ik meteen enthousiast En al snel pikte mijn favoriete geur honing eruit in het schap. Tijd om het budget product aan een test te onderwerpen. Ik ben namelijk erg benieuwd of het kan tippen aan de beroemde body butters die we al kennen!

dinsdag 27 januari 2015

Catrice Absolute Eye Colour Quattro 100 F’rosen Yoghurt

Een aantal artikelen geleden schreef ik over mijn shoplog. Daarin liet ik onder andere dit palletje van Catrice zien. Toen ik hem zag liggen vond ik hem heel mooi alleen de kleuren zijn wat anders dan ik gewend ben. Ik hou wel van variatie in mijn looks dus nam hem mee zodat ik lekker kon experimenteren.

maandag 26 januari 2015

Absolute Eye Colour Quattro ‘040 Never Let Me Go’

Al paar artikelen geleden liet ik jullie in een shoplog dit prachtige palette van Catrice zien. Ik ben heel erg fan van de oogschaduws van Catrice. Zo kon ik deze quattro gewoon niet laten liggen. Het zijn echt vier prachtige kleurtjes. Ik kwam ‘m tegen en werd op slag verliefd.  Snel gooide ik ‘m in mijn mandje en rekende af bij de kassa. Eens zien of deze beauty zijn verwachtingen waarmaakt…

zondag 25 januari 2015

Kruidvat Body Butter Blueberry & Lychee

Sluit je ogen en denk aan bosvruchtenyoghurt. Dat is de heerlijke geur van de Kruidvat Body Butter Blueberry & Lychee. Er zitten nog meer pluspunten aan deze body butter! Welke dit zijn, lees je in deze blogpost.

zaterdag 24 januari 2015

Shoplog

Toen ik hoorde dat De Op=Op Shop bij ons in Zaandam kwam moest ik natuurlijk gelijk kijken. Overal hoor ik van alles over deze winkel en in het speciaal dat ze het merk W7 verkoping. Af en toe zag ik natuurlijk wel wat liggen bij de Big Bazar maar daar hadden ze nog nooit de palette gehad. Daarnaast heeft Kruidvat nu uitverkoop dus kon het niet laten om er even langs te wippen. Natuurlijk heb ik wat spulletjes gekocht die ik graag aan jullie wil laten zien.

donderdag 22 januari 2015

Kruidvat Body Butter Olive & Macadamia

Mijn allereerst body butter die ik kocht was van de Kruidvat. Ik begon net met blogs lezen en iedereen had het maar over body butter. Iedereen had het erover hoe fijn het was en dat vooral de butters van The Body Shop erg fijn waren. Die vond ik alleen wat prijzig. Ik zag toen een aantal leuke nieuwe body butters bij de Kruidvat staan en ik nam ze mee! Een aantal geuren waren net nieuw en ik gebruikte ze met regelmaat. Kruidvat heeft nu weer een aantal nieuwe body butters waar ik vandaag voor jullie één van ga reviewen.

woensdag 21 januari 2015

Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow 060 Brooke’s Blue Lagoon

Vandaag een review over de Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow, kleur: 060 Brooke’s Blue Lagoon. Deze is te koop voor € 3,49 bij over het algemeen alle drogisterijen zoals Kruidvat en Etos. Nu heb ik deze oogschaduw gekocht bij Kruidvat. Daar hebben ze eens in de zoveel tijd een bak met make-up staan die is afgeprijsd, ik ga daar altijd een kijkje nemen. Zo kwam ik de Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow 060 Brooke’s Blue Lagoon tegen en die was, geloof het of niet, afgeprijsd naar € 1,00. Ik twijfelde geen moment natuurlijk.