maandag 18 mei 2015

Etos Verfrissende Reinigingsmelk- en Lotion

Iedere avond haal ik make-up en andere onzuiverheden van mijn gezicht af met een reinigingsmelk- en lotion. Met enig regelmaat wissel ik van merk. Dit keer is het de beurt aan de reinigingsmelk- en lotion van Etos eigen merk. Wil je weten wat ik van deze producten vind?

zaterdag 16 mei 2015

Burt’s Bees Beeswax Lip Balm

Het begon allemaal met een lipbalsem, maar tegenwoordig zijn er allerlei verzorgingsproducten te verkrijgen van Burt’s Bees. En al deze producten van Burt’s Bees worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Ik gebruik graag lipverzorgingsproducten en was benieuwd naar de originele lipbalsem van Burt’s Bees.
burts bees beeswax lip balm

vrijdag 15 mei 2015

Etos nagellak remover met spons

Nagellak eraf halen vind ik één van de stomste klusjes om te doen, maar met deze nagellakremover van de Etos wordt het wel een stuk makkelijker. De nagellakremover zit in een glazen potje met een spons en werkt heel goed. Lees meer over deze nagellakremover met spons van de Etos.
nagellakremover met spons etos

donderdag 14 mei 2015

P.S. love - Primark lipstick

Iedereen zie ik telkens allemaal make-up producten van de Primark uitproberen en zelf woon ik op 10 minuten van de Primark en had nog nooit er wat van gekocht. De laatste keer dat ik er was nam ik een lipstick mee om het gewoon eens uit te proberen. Ze zijn helemaal niet duur dus dacht kan gewoon voor een keertje en is hij dan mooi dan is dat mooi meegenomen en valt hij vies tegen dan maakt dat niet zo heel erg uit. Ik koos voor een beetje een nude kleurtje. Lees snel verder wat ik er van vond!

maandag 11 mei 2015

Essence highlighter The Glass Slipper

Een tijdje geleden werd deze collectie al aangekondigd, maar sinds een paar dagen ligt hij dan ook echt in de winkels! De Cinderella-collectie van Essence. Toen ik donderdag in de Kruidvat was, kon ik het niet laten om een kijkje te nemen en wat te kopen om te testen. Ik besloot de highlighter te kopen en vandaag heb ik er een review over voor jullie!

essence cinderella highlighter

vrijdag 8 mei 2015

Miss Sporty blush 011 Latino Doll

Miss Sporty is niet een make-upmerk dat ik heel veel gebruik, ik heb een aantal nagellakken van hun. Ze springen wel altijd goed in op de laatste trends, maar ik heb altijd meer het idee dat het voor een iets jongere doelgroep is dan ik ben. Toen ik deze nieuwe blushes van Ohh! Blushed Again zag, was ik wel erg nieuwsgierig en nam ik er eentje mee om te testen.

ohh blushed again miss sporty

donderdag 7 mei 2015

Micellair water van Kruidvat

Al meerdere keren had ik het micellair water van Kruidvat voorbij zien komen, totdat ik hem 2 weken geleden spotte in de winkel. Voor €2.50 besloot ik hem mee te nemen. Ben jij benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

micellair water kruidvat

woensdag 6 mei 2015

Max & More Baked Eyeshadow


Afgelopen weekend moesten we voor een aantal dingen naar de Action toe en dan moet ik ook altijd even kijken in het cosmetica gangpad. Ik kon het niet laten en heb weer wat meegenomen naar huis, dit keer twee paletjes met vier verschillende kleuren gebakken oogschaduw.
IMG_9342.JPG

zondag 3 mei 2015

Kruidvat body scrub green tea & apple

Ik ben gek op scrubs. Zowel voor me lichaam, gezicht, voeten en handen. Als hij dan ook nog een lekker geurtje heeft, ben ik om. Ik heb een lange tijd een Balea scrub gebruikt, maar deze raakt op en is alleen te koop in Duitsland. Toen ik even snel door de Kruidvat liep kwam ik deze tegen en was ik eigenlijk meteen nieuwsgierig!

vrijdag 1 mei 2015

Review Hema nagellak

Een tijdje geleden kreeg ik twee kleuren nagellak van de Hema. Eén holografisch lakje en één longlasting lakje. Vandaag een review voor jullie! Lees snel verder!
IMG_6675