vrijdag 27 februari 2015

Essence Come to Town cream blush

Essence vind ik persoonlijk gewoon zo een fijn merk. De producten zijn bijna allemaal goed en daarnaast zijn ze ook nog eens lekker budget. Toen ik deze in de uitverkoop bakken zag liggen wilde ik hem meteen me nemen. Ik heb nooit nog een cream blush gehad en wilde deze dus graag uitproberen.

woensdag 25 februari 2015

Catrice nailpolish- 55 get the blues

Na lang twijfelen wou ik hem toch wel graag hebben, de Catrice 55 get the blues nagellak. Wat een ongelofelijk mooie kleur vind ik dit. Ik twijfelde alleen een beetje omdat het nou niet echt een kleur is die overal bij past. Maar wat boeit dat, ik vind hem super dus kocht hem gewoon!

woensdag 18 februari 2015

Essence Come to Town Eyeshadow Quattro’s

Ik was heel blij toen ik deze oude LE in de bakken zag liggen van de korting. Ik had toen overal gezocht maar overal waren deze quattro's uitverkocht. Je kon me niet blijer krijgen toen ik deze zag liggen.. Het zijn net even wat andere kleuren die ik normaal draag maar ik hou er van om te experimenteren. Daarnaast is groen ook nog eens mij lievelingskleur, dus das helemaal leuk!

dinsdag 17 februari 2015

Nivea Diamond Gloss

Laatst glipte ik even de Dirx in om even rond te snuffelen. Ik kwam toen een bak tegen met allemaal shampoos. Ik moet al een tijdje dringend naar de kapper maar het komt er gewoon niet van. Tot die tijd probeer ik mijn haar zo leven mogelijk te laten lijken. Ik probeer van alles, van masker tot aan care repair. Toen ik deze shampoo zag liggen wilde ik hem wel graag proberen. Er staat namelijk op dat het zorgt voor een mooie glans je haar daarna nog eens goed verzorgd. Hou die moest ik natuurlijk even testen.

maandag 16 februari 2015

Review: Max & More Volumizing and Lenghten Mascara

Oh, oh, oh, wat is de Action toch eigenlijk slecht voor mij! Altijd als ik er even kom neem ik wel iets mee. Gelukkig nooit zo heel veel, maar het is nog nooit gebeurd dat ik met niets thuiskwam. In de Action kwam ik deze oranje mascara  van max & more (het make-upmerk van de action). Ik was er wel erg benieuwd naar, want de oranje kleur en de vorm van de mascara deed mij heel erg denken aan een mascara van Rimmel die ook een oranje verpakking heeft. Het borsteltje zag er wel onwijs groot uit, maar toch nam ik hem mee. Vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!
Benieuwd naar de mascara? Kijk dan snel verder!

maandag 9 februari 2015

Nagellak Impulss

Laats liep ik even Het Kruidvat binnen om gewoon even te snuffelen. Ik kwam toen twee lakjes tegen van het merk Impulss. Ik ken persoonlijk dit merk niet en was er wel benieuwd naar. De kleur vind ik in ieder geval al heel mooi. Ik hou best wel van die schattige kleurtjes en ook al heb ik al heel veel van zulke kleuren kon ik deze niet laten liggen.

vrijdag 6 februari 2015

Scentchips


Nu de koudere dagen er zijn, vind ik het heerlijk om ‘s avonds een kaarsje te branden. Ik ben gek op geurkaarsen en heb dan ook een aardige collectie. De laatste tijd las ik veel artikelen over Waxmelts. Van de week was ik bij het plaatselijke tuincentrum en kwam deze Scentchips tegen. Deze zijn hetzelfde als de Waxmelts, maar dan van een ander merk. Ook zitten deze niet in een cupje, maar kun je zelf een box samenstellen met losse chips. Je kunt kiezen uit vier verschillende maten boxen: S (8 stuks, €3,95), M (13 stuks, €5,95), L (28 stuks, €11,95) en XL (40 stuks, €14,95). Het is de bedoeling dat je je eigen box met chips samenstelt.

donderdag 5 februari 2015

Contourblush & bronzing poeder

Blush en bronzer zijn niet meer weg te denken uit mijn full face routine. Daarom probeer ik graag nieuwe kleuren en combinaties. Het  e.l.f. Contourblush & bronzing poeder doosje bevat een blush en een bronzer, en voor jullie mag ik de kleur blushed/bronzed testen. Ik heb hem een tijdje op verschillende manieren gebruikt en dus is het tijd voor een review. Is dit een budget topper of kan je hem beter niet bestellen?




woensdag 4 februari 2015

W7 In The Nude

Soms ontdek je een beautyproduct waarvan je denkt, waar was je heel mijn leven? Dat heb ik al een aantal keer gehad met wat duurdere producten. Jammer genoeg vind mijn portemonnee dat niet altijd even leuk. Gelukkig vind mijn portemonnee het W7 In The Nude oogschaduwpalette wel leuk!

dinsdag 3 februari 2015

Kruidvat Body Butter Coconut Sheabutter

Toen ik bij het Kruidvat liep en zag dat zij nieuwe body butters hadden, was ik ontzettend enthousiast. Voor mij heeft het Kruidvat iets waar te maken, omdat ik inmiddels vele body butters geprobeerd heb. Vandaag laat ik één van de nieuwe body butters zien, namelijk de Body Butter Coconut Sheabutter.

Body Butters vind ik heerlijk voor van de winter. Ze verzorgen, hydrateren en het ruikt bovendien ontzettend lekker! De potten van het Kruidvat bevatten 200 ml, wat een flinke pot is! Er zijn vier geuren verkrijgbaar. Honey & Cacaobutter, Olive & Macademia, Blueberry & Lychee en Coconut & Sheabutter. Voor een pot van 200 ml betaal je €2,49 wat absoluut niet duur is voor zo’n grote pot waar je lang mee doet.