dinsdag 17 februari 2015

Nivea Diamond Gloss

Laatst glipte ik even de Dirx in om even rond te snuffelen. Ik kwam toen een bak tegen met allemaal shampoos. Ik moet al een tijdje dringend naar de kapper maar het komt er gewoon niet van. Tot die tijd probeer ik mijn haar zo leven mogelijk te laten lijken. Ik probeer van alles, van masker tot aan care repair. Toen ik deze shampoo zag liggen wilde ik hem wel graag proberen. Er staat namelijk op dat het zorgt voor een mooie glans je haar daarna nog eens goed verzorgd. Hou die moest ik natuurlijk even testen.




Aller eerst de verpakking die is gewoon lekker basics, helemaal niks mis mee. Er staat goed op beschreven wat het product doet. Op de achterkant staat natuurlijk ook een ingrediënten lijst.
Toen ik deze fles open maakte kwam er al meteen een heerlijke goed me tegemoet. Ik vind dat de geur me doet denken aan een heerlijke grote bos bloem. Ik vind dat de geur wel een belangrijk puntje is. Deze geur blijft toch wel even om je heen hangen dus die moet voor mijn gewoon lekker zijn.
De shampoo zelf is prima. Hij is niet te vloeibaar en schuimt lekker goed op je hoofd. Zodra ik het schuim uit mijn haar sloep voelt het alsof mijn haar van zijde is. Mijn haar wordt er gewoon zo lekker zacht van. Daarnaast pluist mijn haar helemaal niet en blijft het de dag nog eens prima in model. Natuurlijk blijven me puntjes dood maar het lijkt gewoon een stukje levendiger door deze shampoo.
Ik vind het een prima shampoo met een heerlijke geur die ook nog eens een uur of twee in je haar blijft zitten. Daarnaast maakt deze shampoo zijn beloftes waar. Je haar wordt heerlijk zacht en heeft daarnaast nog eens een mooie glans.


Deze shampoo heb ik voor 1euro bij de Dirx gekocht. Welke shampoo gebruiken jullie?

1 opmerking:

  1. super leuk! moet ik ook eens uitproberen! dankje Vera voor de tip.
    (kijk ook eens op mijn blog als jullie het leuk lijken!) Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen