maandag 11 mei 2015

Essence highlighter The Glass Slipper

Een tijdje geleden werd deze collectie al aangekondigd, maar sinds een paar dagen ligt hij dan ook echt in de winkels! De Cinderella-collectie van Essence. Toen ik donderdag in de Kruidvat was, kon ik het niet laten om een kijkje te nemen en wat te kopen om te testen. Ik besloot de highlighter te kopen en vandaag heb ik er een review over voor jullie!

essence cinderella highlighter

Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op de film Cinderella (oftewel Assepoester) van Disney. Essence is niet het enige make-up merk dat zich heeft laten inspireren door deze film, ook M.A.C bracht een collectie ter ere van deze film uit.
 
Deze collectie heeft een aantal prachtige producten!
  • vier kleuren nagellak
  • topcoat met glitter
  • nailart stickers
  • blush
  • eyeshadow palette
  • highlighter
  • twee kleuren lipgloss
De eyeshadow palette en de highlighter zijn voor mij wel de pareltjes uit deze collectie en ik was dan ook erg nieuwsgierig.
 
essence cinderella highlighter
 
essence cinderella highlighter
De highlighter zit in een mooie ronde en transparante verpakking, deze verpakkingen gebruikt Essence meestal. Doet me nu trouwens wel denken aan het glazen muiltje van Assepoester. Toch? De highlighter heeft als naam ‘The Glass Slipper’ gekregen.Dit is overigens de enige poeder highlighter die Essence op dit moment in haar assortiment heeft.
 
Er zit totaal 9 gr poeder in en het kost €3,39. Super goedkoop toch!
 
essence cinderella highlighter
 
De highlighter belooft een zachte, roze shimmer te maken. Ik ben heel benieuwd, het ziet er al zo mooi uit!
 
essence cinderella highlighter
 
Kijk hoe mooi hij is! Bijna zonde om hem te gaan gebruiken. Het motief met rozen is waarschijnlijk na een paar gebruiken al een stuk minder duidelijk.
 
essence cinderella highlighter
 
De Essence Cinderella highlighter poeder is bijna wit, met een hele lichte roze waas. Ook zitten er mooie shimmers in, die het helemaal afmaken. Met het pigment is het helemaal in orde en het blenden gaat heel makkelijk. Je kan de highlighter ook gemakkelijk opbouwen, maar je moet er wel omdenken dat het niet te snel te veel wordt. Dus niet blijven poederen, want dan heb je echt een witte streep op je gezicht staan!

Lots of love,
Vera
 
Wat vinden jullie van deze LE van Essence?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten