vrijdag 8 mei 2015

Miss Sporty blush 011 Latino Doll

Miss Sporty is niet een make-upmerk dat ik heel veel gebruik, ik heb een aantal nagellakken van hun. Ze springen wel altijd goed in op de laatste trends, maar ik heb altijd meer het idee dat het voor een iets jongere doelgroep is dan ik ben. Toen ik deze nieuwe blushes van Ohh! Blushed Again zag, was ik wel erg nieuwsgierig en nam ik er eentje mee om te testen.

ohh blushed again miss sporty
Elke blush bestaat uit twee kleuren. Ze zijn niet gemarmerd, maar hebben een cirkel en daar omheen een rand (elk met hun eigen kleur). Ik heb 011 Latino Doll gekocht. Deze blusher is een hele neutrale kleur en heeft een shimmer. Ik heb al een aantal blusher die meer roze en bruin zijn, dus dit leek me een leuke aanvulling.
miss sporty blushed again

ohh blushed again
De blusher zit in een plastic verpakking met een losse transparante deksel. Ik vind een losse deksel altijd een beetje irritant, heb liever dat het gewoon aan elkaar vast zit. Op de deksel staat het merk en de productnaam en op de achterkant staat meer informatie over het product. De verpakking is niets bijzonders, maar dat verwacht ik ook niet voor deze prijs (€1.99).
latino doll miss sporty

ohh blushed again miss sporty
ohh blushed again miss sporty
Op de verpakking staat: ‘Ohh! Blushed Again…blusher. 2 tone to tone shades for instantly glamorous and radiant cheeks for ultra sexy look’.
De blusher bestaat dus uit twee kleuren: eentje in de cirkel en eentje in een rand daaromheen. Beide kleuren mengen goed als je ze aanbrengt met een kwast. Het zou wel kunnen dat wanneer je de pan raakt, je niet meer dezelfde hoeveelheid van beide kleuren kunt krijgen. Meestal gaan dit soort producten het snelst op in het midden en dan zou er op een gegeven moment niets meer over zijn van de roze kleur.
ohh blushed again miss sporty
Dit zijn de kleuren als je ze los van elkaar neemt en samen:
Links: middencirkel
Midden: beide keuren
Rechts: buitenrand
ohh blushed again miss sporty
ohh blushed again miss sporty
Op de foto zie je de swatches van de blush, maar dan wordt ook direct het grootste probleem van deze blush zichtbaar: super veel fallout en hij brokkelt af. Op de foto’s zie je dat er veel los poeder is en dit is alleen nog maar van de swatches. Toen ik een kwast gebruikte, was het nog veel erger.
Met de kleuren ben ik wel tevreden, vind ze samen mooi staan, het is een erg neutrale kleur. Hij blijft op zich prima op je gezicht zitten, maar ik zou hem niet aanbevelen en ook niet opnieuw kopen, ook voor deze prijs niet. Dan kun je beter iets meer investeren in een andere blush, maar daar zul je veel langer mee kunnen doen.
Lots of love,
Vera
Wat vinden jullie van het merk Miss Sporty?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten