dinsdag 21 januari 2014

Zwakheid voor mooie dingetjes

Ik heb altijd wel iets gehad met mooie spulletjes. Maar wat ik dan vooral heel leuk vond was als ze ook nog eens mooi waren uitgestald. Mooie spulletjes horen in mijn ogen gewoon mooi op een plekje te staan zodat iedereen ze kan zien. Een mooie make-up tafel dat ik echt een van mijn zwak heden. In dit artikel wil ik graag een aantal foto's laten zien van make-up tafels die ik super vind en wie ik eigenlijk zo in mijn kamer wil hebben staan. Veel plezier met lezen!!!


maandag 20 januari 2014

Hebben, Hebben, Hebben! deel 1;



Misschien weet je het al maar Essence en Catrice gaan hun assortiment veranderen. Dit betekend veen nieuwe producten maar ook UITVERKOOP!! Een aantal producten gaan de schappen uit waardoor ze met een leuke korting te halen zijn. Koopjes jager opgelet je moet snel zijn want op is op!


En natuurlijk ben ik als een malle naar onze Kruidvat gerend en heb een paar leuke dingetjes gehaald. Het is niet veel dat zeg is alvast maar gedurende deze week ga ik naar een groter filiaal bij ons in de buurt en ga ik mijn slag slaan! Veel plezier met lezen en zelf shoppen ;)


2014-01-19 14.26.45.jpg wordt weergegeven

zondag 19 januari 2014

once upon a time...

Tja misschien een beetje een rare titel voor mijn eerste blogpost maar ik dacht van 'ik moet toch wel een beetje origineel beginnen.' Dus daar ben ik dan! Mijn naam is Vera en ik ben 15 jaar "jong". Eigenlijk weet ik niet waarom ik een blog ben begonnen maar het lijk me in ieder geval erg leuk!