woensdag 12 november 2014

Nivea Lip Butter Blueberry Blush

Nu de winter weer voor de deur staat moet je je lippen goed verzorgen. Ik hou er van om mijn lippen lekker te scrubben en dan daarna lekker in te smeren met een lipbalsem of butter. Toen ik laatst bij de Kruidvat was  zag ik een lipbutter liggen van Niveau ook omdat hij in de opruimingsbakken lag en maar 1euro kosten! Ik vind Nivea echt een super merk en wilde deze daarom graag testen!

dinsdag 11 november 2014

Yankee Candle

Een tijdje geleden had ik 5 super cute kaarsje gewonnen op instagram van Sharmaine (www.sharmainesarina.blogspot.nl) en natuurlijk ging ik daar nog een artikel over schrijven. Helaas heb ik het tegenwoordig heel druk met school omdat ik in mijn examenjaar zit....maar ik heb nu eindelijk wat meer tijd dus moest ik dit artikel wel schrijven!!

maandag 10 november 2014

FABULOUS LASH curved brush

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede budget mascara. Wat ik precies wilde dat hij deed wist ik nog niet, het enige wat ik wist was dat het me moest verrassen. Als ik in de stad ben snuffel ik altijd wel even bij de Etos.

zaterdag 8 november 2014

Palmolive shampoo en conditioner

Laatst op mijn werk verkochten ze voor 1 euro Palmolive shampoos en conditioner. De hand zeep van Palmolive vind ik erg lekker en nam daarom een shampoo en een conditioner mee. Heb gekozen voor de Fris Vitaal shampoo en voor de Extra Voedende conditioner. Heb deze producten nog nooit eerder gebruikt en het leek me leuk om er een review over te schrijven.



vrijdag 7 november 2014

H&M Nailpolish Why So Blue

Dat de H&M naast leuke kleding, ook cosmetica verkoopt, wist ik al best lang. Maar over de cosmetica van de H&M ben ik best wel kritisch. De H&M is immers een kledingketen, dus van de cosmetica verwachtte ik dan niet veel. Omdat er een bak stond met nagellakjes van €1 wilde ik de nagellak wel een keer proberen. Ik bracht een donkerblauwe lak mee, genaamd Why So Blue. De kleur viel me gewoon meteen op. Normaal gesproken draag ik niet van zulke kleuren maar wilde deze wel heel graag proberen.