woensdag 21 januari 2015

Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow 060 Brooke’s Blue Lagoon

Vandaag een review over de Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow, kleur: 060 Brooke’s Blue Lagoon. Deze is te koop voor € 3,49 bij over het algemeen alle drogisterijen zoals Kruidvat en Etos. Nu heb ik deze oogschaduw gekocht bij Kruidvat. Daar hebben ze eens in de zoveel tijd een bak met make-up staan die is afgeprijsd, ik ga daar altijd een kijkje nemen. Zo kwam ik de Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow 060 Brooke’s Blue Lagoon tegen en die was, geloof het of niet, afgeprijsd naar € 1,00. Ik twijfelde geen moment natuurlijk.
De kleur is 060 Brooke’s Blue Lagoon, een mooie lichtblauwe kleur en daarbij zit er in de oogschaduw wat gouden tintjes in. Naar mijn mening is dit om de oogschaduw een extra effect te geven.

 
Hierbij foto’s van dichterbij. Persoonlijk vind ik het een erg mooie verpakking en de kleur is goed te zien. Op de achterkant staan de ingrediënten, de code van de kleur en de naam van de kleur. Ook staat er hoeveel oogschaduw het doosje bevat, 0.8 gram.


 
Dan nu de kleur van dichtbij. De oogschaduw is goed gepigmenteerd, wat natuurlijk erg prettig is. Daarnaast brengt hij lekker aan. Hij is niet te vast en niet te korrelig. Zodra je hem op je ogen aan brengt zit niet meteen je hele oog onder de poeder. Het is echt een soort van stempel die je op je oog aanbrengt. Hij blijft optimaal zitten.


 
Ik ben erg tevreden over dit product. Nu nog een beetje spelen met de kleur maar dat vind ik juist een leuke uitdaging. De Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadow, is echt een aanrader, het geeft je een zachte uitstraling. Zeker een aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten