dinsdag 21 april 2015

Budget Summer Lipbalm

Lippenbalsems, ik heb ze NOOIT genoeg. Want altijd als ik er een nodig heb, kan ik er geen vinden. Als je alle lippenbalsems die ik in mijn bezit heb, naast elkaar zou leggen zou je denk ik je ogen niet geloven haha! 



 

Vorige week donderdag stond ik in de Primark in Zaandam en ik voelde mijn lippen alweer branden. Ik dook eigenlijk vrijwel direct naar mijn tas maar na een paar keer zoeken kwam ik er achter dat mijn favoriete lippenbalsem nog in mijn andere tas zat, BALEN!
 
Gelukkig zag ik deze 2 schattige lippenbalsems bij de kassa liggen en waren zij mijn redders in nood!
 

Zelf koos ik ervoor om er gelijk 2 mee te nemen, dan heb ik er maar 1 liggen mocht ik er een nodig hebben. Ze hadden verschillende soorten smaakjes en ik twijfelde nog eventjes. Uiteindelijk heb ik de smaken kokosnoot (links) en watermeloen (rechts) meegenomen om eens uit te proberen. 
 
Qua Primark lippenbalsems had ik nog 0,0% ervaring dus was ik ook wel benieuwd naar de kwaliteit!
 
Toen ik deze potjes thuis opende, kwam ik een verrassing tegen. Ik had namelijk niet verwacht dat ze beiden een kleutje zouden hebben, haha! Meestal zijn de lippenbalsems in die potjes gewoon basic en hebben ze vaak alleen een geur of smaakje. 
 
 

De meloen versie kon ik echt niet laten liggen. Niet zo zeer vanwege de smaak, sinds ik niet echt gek ben op meloenen, maar vanwege de schattige verpakking! Die flamingo's deden me zo aan de zomer denken dat ik dacht van joh Lies, probeer het gewoon een keertje! 

Thuis kwam ik erachter dat deze lippenbalsem knalroze van kleur was, wel toepasselijk haha! De geur viel qua zoetheid gelukkig mee. Soms zijn de geurtjes zo mierzoet en dat is voor mij iets te veel van het goede haha! Als je deze lippenbalsem gewoon aanbrengt zoals anderen, zie je het kleurtje licht over je lippen heen zitten. Wil je echt het kleurtje wat beter laten zien, dan zal je een aantal laagjes aan moeten brengen. 
 
Persoonlijk hou ik het graag bij 1 laagje omdat de kleur me niet geweldig staat, haha! 
 
 

De kokosnoot variant was wél mijn eerste keus qua smaakje. Ik ben namelijk helemaal gek op alles waar kokos in zit, op zit ect. Als je bij mij in de kast duikt, zijn 99 van de 100 beauty producten iets met kokos, oepsie! 

Zelf had ik NOOIT verwacht dat ze kokos zouden matchen met een knalrode kleur, haha! Bij de meloenen variant kon ik het nog enigszins begrijpen maar deze combi tussen rood en kokos totaal niet!

Net als bij de meloen variant, moet je een aantal laagjes van deze balsem opbrengen wil de kleur echt goed terug zien op je lippen! Persoonlijk draag ik lippenbalsems voor de verzorging en niet voor de kleur. Als ik een kleurtje wil, dan doe ik wel lipstick op haha!
 
 
De lippenbalsems zijn niet te vettig en trekken snel in! Wel moet je ze al wat eerder bijwerken dan ik gewend was, namelijk al na 45 minuutjes. Maar ach, de geur is lekker en het smaakje ook dus op zich is het niet zo erg! 
 
De verpakkingen vind ik wel enorm cute en trokken mij ook over de drempel om te ze kopen, whoops!
Deze en andere varianten van de lippenbalsems zijn te koop bij de Primark filialen en kosten per stuk 1,50! 
 
Lots of love,
Vera
 
Wat vinden jullie van de make-up producten van Primark?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten