vrijdag 1 mei 2015

Review Hema nagellak

Een tijdje geleden kreeg ik twee kleuren nagellak van de Hema. Eén holografisch lakje en één longlasting lakje. Vandaag een review voor jullie! Lees snel verder!
IMG_6675
Ik kreeg twee kleuren namelijk.
IMG_6677
 
Nummer 52: Holographic Copper.
IMG_6678

 En nummer 79: Aubergine
 
De eerste kleur die ik gebruikte is Holographic copper. Dit is een goudachtige glitterkleur.
IMG_6679
 
Het kwastje lakt fijn. Wel heeft deze nagellak twee laagjes nodig om volledig dekkend te zijn.
 
IMG_6682

 Dit is de kleur op mijn nagels. Echt een mooie kleur vind ik zelf! Ook geeft de nagellak zoals de verpakking beloofd een special effect. Als ik mijn nagels heen en weer beweeg zie ik alle kleurtjes van de regenboog, erg leuk! Helaas is dit regenboog effect niet te zien op de foto. De nagellak blijft goed zitten alleen niet erg lang.. Na twee dagen zaten er al een aantal beschadigingen in de nagellak. Deze nagellak is zeker een aanrader als je een avondje gaat stappen of uiteten gaat!
 
De tweede kleur is een long lasting nagellak. Deze zou dus langer moeten blijven zitten. Ik ben benieuwd!

IMG_6681

 Het kwastje vind ik net als bij de vorige lak erg fijn. Ook deze nagellak heeft twee laagjes nodig of één goede dikke laag kan ook!
IMG_6685
 
Zo ziet de kleur er op mijn nagels uit. Een mooie donkere kleur die overal bij past. En is die long lasting? Ja, ik vind van wel! De nagellak heeft er ongeveer vijf dagen opgezeten.


 Zoals jullie hierboven al hebben kunnen lezen ben ik erg tevreden over de lakjes. Ze lakken fijn en maken waar wat er op het flesje staat. Ook zijn de nagellakjes bij Hema niet duur. Voor 2,50 heb je een flesje van 11 ml. Kortom, zeker twee aanraders!

Lots of love,
Vera

Wat vinden jullie van de lakjes van Hema?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten