woensdag 4 maart 2015

01 Royal REDding - Catrice

Ik ben echt verliefd op nagellak. Toen eenmaal de uitverkoop van Catrice en Essence in de schappen lag heb ik ongeveer 10 lakjes gekocht, SCHAAM ME! Ach ik kan er niks aan doen. Je mag jezelf wel eens verwennen met allemaal leuke spulletjes. En toen ik deze prachtige kleur tegen kwam kon ik hem toch gewoon niet laten liggen!
IMG_0871...
 
Aller eerst de verpakking. Deze is gewoon lekker makkelijk maar toch mooi. Het is een normaal flesje waar je de kleur prachtig in kunt zien.

In het flesje heeft Royal REDding een prachtige, dieprode kleur met helderrode glitters. Normaal zie je in de flesjes van liquid sand lak al veel meer diepte, maar deze kleur leek in het flesje toch eerder op een gewone glitterlak.
IMG_0871...
Eenmaal op mijn nagels, ben ik geen héél groot fan. De basis van het lakje is prachtig rood met een tamelijk creamy finish, maar de glitters vallen een beetje weg in de kleur. Ik vind het juist mooi als de glitters (het liefst nog in combinatie met een mooie shimmer) uit het lakje springen, maar dat is bij deze niet het geval. De lak dekte wel perfect in twee laagjes!
IMG_0854....
Ik ben echt super blij met deze kleur! Hij dekt echt super en blijft ook goed zitten. Jammer dat de glitters een beetje weg vallen, maar dat is niet zo een groot iets. Zeker een aanrader!

Ik heb dit lakje gekocht in de sale voor maar 1euro! Welk lakje van Catrice vinden jullie er mooi?

1 opmerking:

  1. Leuk! Ik heb hem ook echt fijn is hij! Leuke review 💜❤️😊😊

    BeantwoordenVerwijderen