maandag 26 januari 2015

Absolute Eye Colour Quattro ‘040 Never Let Me Go’

Al paar artikelen geleden liet ik jullie in een shoplog dit prachtige palette van Catrice zien. Ik ben heel erg fan van de oogschaduws van Catrice. Zo kon ik deze quattro gewoon niet laten liggen. Het zijn echt vier prachtige kleurtjes. Ik kwam ‘m tegen en werd op slag verliefd.  Snel gooide ik ‘m in mijn mandje en rekende af bij de kassa. Eens zien of deze beauty zijn verwachtingen waarmaakt…


040 Never Let Me Go is een palette met koele roze kleuren. Vooral de rosé gouden kleur rechts boven in trok mijn aandacht.
 

Alle kleuren lijken vrij glanzend te zijn en als je goed kijkt zie je overal de zelfde gouden glitter terug komen.
 

 
De swatches zien er veel belovend uit, al had ik de rosé gouden kleur graag gepigmenteerder gezien. Deze kleur is juist zo mooi! Ook merk ik bij alle kleuren, maar vooral bij de rosé gouden kleur, dat de oogschaduws vrij veel fall-out hebben. Dit komt vooral door de gouden shimmer die in alle kleuren terug komt. De derde kleur vind ik apart (op een mooie manier). Het is taupekleurig met een paarsige ondertoon. Love it!

 
Al met al ben ik tevreden met dit palette, al had de blikvanger van de vier wel wat beter gepigmenteerd mogen zijn en wat minder mogen zorgen voor fall-out. De vier kleuren samen matchen prima en zorgen voor een mooie, alledaagse, look die je prima kunt oppimpen voor een zwaardere avond of nachtlook.


De Absolute Eye Colour Quattro’s zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister met een Catrice-schap voor een leuk prijsje van €4,59.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten