woensdag 18 februari 2015

Essence Come to Town Eyeshadow Quattro’s

Ik was heel blij toen ik deze oude LE in de bakken zag liggen van de korting. Ik had toen overal gezocht maar overal waren deze quattro's uitverkocht. Je kon me niet blijer krijgen toen ik deze zag liggen.. Het zijn net even wat andere kleuren die ik normaal draag maar ik hou er van om te experimenteren. Daarnaast is groen ook nog eens mij lievelingskleur, dus das helemaal leuk!

Normaal ben ik eigenlijk helemaal niet zo van de essence quattro’s en ook niet van groene tinten in oogschaduw, maar toen ik dit palette zag was ik op slag verliefd. Op de Ă©Ă©n of andere manier trok de combinatie van de prachtige subtiele shimmer, de zeegroene kleur en het knal geel me meteen aan.

De verpakking is verder zoals we van de Essence Quattro’s gewend zijn. Een simpel transparant doosje, zonder spiegel of applicator, maar voor dit prijsje kan ik daar prima mee leven. De enige verandering is de ‘Come to Town’ tekst.

Over naar de swatches. Want daar gaat het natuurlijk om. Het kan er wel mooi uitzien, maar je moet er ook een beetje fatsoenlijk mee kunnen werken.
IMG_3026
Nou over het pigment niks dan goeds, de kleuren knallen zowat van m’n arm af. De oogschaduws hebben een hele fijne textuur; ze zijn niet te korrelig en totaal niet stroef, en ook weer niet te romig. Met een vingerveeg krijg je een prachtige kleurijke swatch, ik ben erg postief!

Al met al ben ik erg enthousiast en ze zou ze dan ook zeker aanraden! Kan je deze nog vinden dan moet je hem zeker mee nemen! Voor een klein prijsje kun je toch een hele mooie oogschaduw aan je stash toevoegen, die je mooi kunt gebruiken met de feestdagen!

Vinden jullie de oogschaduw van Essence vinden jullie het mooist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten