maandag 29 september 2014

Essence Longlasting Lipstick – Coral Calling

Laatste had ik al een artikel over een andere lipstick van Essence geschreven en vandaag is de ander aan de beurt. Ik ben gegaan voor de kleur 01 Coral Calling. Het is een prachtige koraal kleur die waarschijnlijk wel bij elke look past. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vinden!
IMG_1027



De lipsticks zitten in ronde, matzwarte hulzen met een randje van de kleur van de lipstick bij de sluiting. Hoewel de verpakking nog steeds van plastic is zien ze er echt heel wat chiquer uit dan de vorige lipsticks van Essence! Op de onderkant zit een sticker met de naam van het product, gelukkig ook in de kleur van de lippenstift.


IMG_1052



De Longlasting Lipsticks hebben een mooie vorm en lopen uit in een punt voor een meer preciezere aanbreng. In het lippenstift zit het logo van Essence gedrukt, leuk detail. Ja, ik ben zeer tevreden over de nieuwe vormgeving van deze producten!


IMG_1036



Natuurlijk is een swatche ook niet geheel onbelangrijk. Hij is prima gepigmenteerd, al moet ik wel zeggen dat deze swatche is gemaakt door twee keer met de lipstick over m’n arm te strijken. Dat betekent dat de kleur niet in één keer heel intens is, maar wel goed is op te bouwen. Wat mij betreft prima, dat maakt een lippenstift vaak wat makkelijker te dragen én aan te brengen.


PicMonkey Collage1



01 Coral Calling is een lippenstift met een mooie, warme koraalkleur. Sommige koraalkleuren zijn te zalmkleurig en staan me niet zo mooi, deze neigt wat meer naar oranje en past daardoor beter bij mijn gele ondertoon. Er zitten geen glittertjes in Coral Calling, wel geeft de lipstick een mooie glans aan mijn lippen. De lippenstift is romig en glijdt makkelijk over de lippen. Droge lippen of velletjes zijn geen probleem, die worden niet geaccentueerd door Coral Calling. Eenmaal aangebracht blijft de lippenstift ongeveer een uurtje mooi zitten, daarna is het tijd om bij te werken. Mooie kleur, fijne lipstick.
IMG_1056



Over de vormgeving van de nieuwe Longlasting Lipstick van Essence ben ik goed te spreken, ze zien er mooi uit. Coral Calling is een prachtige koraalkleurige lipstick waar ik erg blij mee ben. Zo ‘longlasting’ is ‘ie dus niet – of beter gezegd: helemaal niet. Coral Calling blijft gelukkig beter zitten, maar ook die zou ik niet erg ‘longlasting’ noemen. Ik vind de Longlasting Lipsticks van Essence al een hele verbetering (vooral qua verpakking), maar zou dan toch liever een kleine twee euro meer betalen en eentje van Catrice kopen – die blijven tenminste wél goed zitten. Essence Longlasting Lipsticks kosten €2,39 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. In totaal zijn er tien verschillende kleuren verkrijgbaar.


Ik hoop dat jullie het een beetje een leuk artikel vonden. Laat even in de comments weten of jij nog een leuke kleur weet van Essence. Bedankt voor het lezen!!


Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten