dinsdag 2 september 2014

Action oogschaduw paleten

De Action heeft een hele nieuwe lijn Make-Up in het assortiment, Uitgebracht door het merk van de Action namelijk Max & More. Ze hebben zo veel nieuwe producten dat jullie de komende dagen veel nieuwe Action producten op mijn Blog voorbij zullen gaan zien komen!
Vandaag is het de beurt aan de nieuwe oogschaduw paletten van Max & More ingespeeld op de trend van nu veel met neutrale kleuren of dagelijks te dragen kleuren.Palettjes met 12 kleuren en niet een beetje budget, maar verschrikkelijk budget want de paletten kosten wel 0,79€ per stuk! Dat ze het ervoor kunnen maken!


Zoals altijd zitten de producten goed verpakt in een kartonnetje, heel fijn en hygiënisch! zo ook deze paletten!  Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten en informatie en natuurlijk dat het Dierproefvrij is! Hoppa!!




Ik heb overigens 2 paletten meegenomen en niet allemaal! Ik moet zeggen ik kijk zelf of ik kleuren mooi vind en niet zozeer of ze bij mijn kleur ogen passen! Ik heb het Nudes Palette meegenomen en ik kan niet anders zeggen als dat het een Prima nude palette is qu kleuren!, Bruin, roest, taupe tinten. Het Palette voor groene ogen heb ik ook mee genomen en die snap ik niet helemaal… meestal zitten er paars tinten in palettes voor groene ogen omdat dat de kleur tegenover groen is en daardoor je ogen mooi uitkomen, hier echter zitten hele andere kleuren in. Oker, goud, brons, roze en bruin tinten zitten erin! Ik vind het wel hele mooie kleuren! Ze doen me een beetje aan een zons ondergang denken!


De doosjes zien er wel een beetje goedkoop uit, maar ja wat kan je ook verwachten van zulke budget palettes, toch ergens doen ze me een beetje denken aan de MUA Palettes alleen zijn de oogschaduw’s vierkant en zijn de doosjes iets kleiner!


Ook op de achterkant van de paletten staan de ingrediënten en de namen van de paletten! De kleuren oogschaduw hebben overigens geen namen! Ieder doosje heeft 12 kleuren oogschaduw. De oogschaduw ruikt overigens wel een beetje goedkoop, een beetje als kinder make-up.Maar de kleuren zijn zeker de moeite waard om even goed naar te kijken!


De paletten bestaan uit matte en glanzende kleuren oogschaduw! De Paletten zijn zeker (op het nude kleurige palette na dan die weer is ingespeeld op de trend van nu) niet 13 in een dozijn. Ik vind de kleuren nog best origineel! vooral het green eyes palette vind ik kwa kleuren heel erg mooi en zoiets heb ik ook nog gehad. Laat ik Per palette zien wat de paletten in huis hebben!

De Swatches van het Nude palette en ik kan ook wel zeggen dat ik denk dat dit palette het minste is van al de paletten die ik heb van Action! Het pigment van de donkere kleuren is wel redelijk maar van de lichte kleuren is het bijna niet aanwezig! ik heb echt mijn best moeten doen om het enigszins zichtbaar te krijgen!


Het is echt een Nude kleur en de donkere kleur geeft net wat definitie. Ach prut is het ook niet hoor. de kleuren zijn redelijk op te bouwen! maar wat ik al zei van alle paletten vind ik dit het minste palette en ik denk dat dit palette het meest gekochte palette is van allemaal! Zeker omdat Nude erg populair is!

De kleuren van het Green eyes palette zijn erg mooi en het pigment is ook best goed! de lichtere kleuren iets minder, maar voor op het wenkbrauwbot prima.Ik vind de kleuren van dit palette echt perfect voor een zomerse look, een zonsondergang daar doen deze kleuren mij erg aan denken! een mooie wandeling in de avond bij ondergaande zon!

Ik vind de kleuren prachtig al vind ik ze niet per definitie speciaal voor groene ogen. De kleuren zijn goed op te bouwen!Ik vind dit echt het mooiste palette van allemaal gezien de kwaliteit en de mooie kleuren ervan! Voor 0,79€ vind ik dit zeker een aanrader!




Al met al vind ik de paletten dus zeker redelijk, de enige die mij  echt een beetje tegenvalt is eerljik gezegd het Nude palette!Maarrrr… Voor 0,79€ vind ik deze paletten echt Budget toppers en zeker aanraders! vooral de originaliteit van het Green eyes Palette! wat een prachtige kleuren!wat vinden jullie van deze paletten van Action Max & More?(Mocht het jullie ontgaan zijn… de paletten zijn verkrijgbaar bij Action voor… 0,79€ hehe)

Ik hoop dat jullie het een beetje een leuk artikel vonden. Laat in de comments weten wat jullie van deze produten vinden. Bedankt voor het lezen!

Lots of love, 
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten