vrijdag 5 september 2014

Mijn favo sieraden

Tegenwoordig is het eerste wat ik doe, mijn sieraden om doen. Zonder voel ik me eigenlijk een soort van naamkt.. Persoonlijk hoeft het van mij niet veel te zijn of groot als het maar mooi bij je outfit past en of alle sieraden bij elkaar passen. Vandaag laat ik jullie een paar van mij favo sieraden zien.

Aller eerst deze ketting. Ik heb hem laatst gekocht maar ik ben er gwn gek op. Ik vind hem gewoon echt leuk omdat hij zo simpel maar toch anders is. Hij heeft een roze-gouden kleur en is van metaal. Gelukkig is hij niet zwaar en voel je hem niet zitten.

Mijn horloge draag ik gewoon bijna elke dag en ben er gek op. Als ik hem niet om heb kijk ik elke keer naar mijn pols om te zien hoe laat het is. Mijn horloge is ook van roze-goud met kleine steentjes in de rand. Ben er gek op.


Dan deze armband. Die heeft gewoon een hele speciale betekenis voor mij. Het is een armband van pandora en heb hem nog maar net. Ik heb hem gekregen voor mijn verjaardag van mijn vriend. Ik vind deze band eigenlijk net iets leuker dan de normale. Deze geeft een wat stoerdere uitstraling. Ik wil hem het liefst helemaal vol krijgen maar dat gaat nog wel even duren.


Toen we een half jaar samen waren kreeg ik ook van mijn vriend deze ketting. Ik vind hem echt zo lief. Hij is heel mooi klein er er staat 4ever op. Ik vind hem echt zo mooi. Ik draag hem elke dag en doe hem eigenlijk alleen af met sporten en slapen.


En als laatste deze twee ringen. Deze zijn niet duur ofzo maar ik vind ze gewoon heel leuk en grappig. Deze soort ringen kom je niet heel veel tegen. Het wiel had ik gekocht op een markje en die ander komt van de Primarkt af. Persoonlijk hou ik heel erg van grote en opvallende ringen.

Ik hoop dat jullie het grappig vonden om eens te zien wat ik bijna elke dag draag qua sieraden. Oorbellen heb ik express niet gedaan omdat ik veel sport in een week en dan draag ik juist geen oorbellen omdat ik ze dan vergeet af te doen. Natuurlijk draag ik wel oorbellen maar niet zo vaak als andere sieraden. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten