maandag 22 september 2014

Waarom bloggen?

Mij leek het wel eens leuk om te vertellen waarom ik ben gaan bloggen. Ik blog nu al even een tijdje en heb eerst ook nog een andere blog gehad maar ben daar mee gestopt. Deed er niks meer aan en had er geen tijd voor (dacht ik). In Dit artikel ga ik jullie vertellen waarom ik ben gaan bloggen. Veel plezier!
image


Vroeger hield ik er al van om verhaaltjes te schrijven. Ik probeerde altijd mijn eigen boek te schrijven maar kwam nooit ver. Stopte dan weer en begon aan een nieuw verhaal. Toen ik wat ouder werd begon ik make-up best leuk te vinden. Ik ging wat proberen met de make-up van me moeder en later kocht ik mijn eerste foundation. Haha de eerste was veel ste donker. Ik wist toen helemaal niet dat je verschillende kleuren had.




Toen ik eenmaal door had hoe ik producten moest combineren met de kleur van mijn huid, ging ik op internet op zoek naar filmpjes en kwam zo terecht op Beautygloss. Ik keek toen naar elk filmpje en probeerde het na te doen. Ben zelfs ook naar de party geweest.


Het lezen van artikel vind ik ook heel leuk om te doen. Lezen wat andere meiden over producten te zeggen hebben en laten zien hoe je ze kan gebruiken. Toen dacht ik bij mezelf van 'He, wacht dat kan ik ook.' Toen ben ik mijn eerste blog begonnnen. Die verliep niet zo lekker. Wist niet wat ik moest doen en hoe ik moest schrijven, foto's maken ging niet helemaal goed en het bezoekers aantal was lange tijd iets van 2 per dag. Ik ben toen gestopt. Heb me blog verwijdert en ging wat anders doen.


Paar maanden geleden dacht ik bij mezelf van ik wil weer beginnen met bloggen want vond het schrijven toch wel heel leuk. Vanaf toen ben ik weer gaan bloggen tot aan nu en ik blijf het leuk vinden. Op deze blog heb ik gewoon veel meer bezoekers per dag en ik zie het elke week groeien.

Bloggen is voor mij gewoon iets waarin ik me mening kwijt kan. Ik doe het over iets wat ik leuk vind en ik hoop dat ik het nog lekker lang blijf doen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Onder dit artikel mag je trouwen je eigen blog promoten. Ik lees graag andere mensen hun mening.


Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten