woensdag 10 september 2014

Favo Lipstick

Ik ben helemaal weg van lipsticks. Ik vind ze altijd zo mooi zitten en ze plakken niet. Daarom is mijn collectie lipsticks groter dan die van lipgloss. Omdat ik zo gek ben op lipsticks wilde ik eens mijn favo lipsticks aan jullie laten zien. Het zijn vooral budget merken dus voor iedereen heerlijk betaalbaar.

Als eeste een lipstick van glossybox. Deze zat toen in een van de glossyboxen. Volgens mij kan je deze niet meer los verkrijgen maar als het wel zo is kan iemand me dan vertellen waar want hij raakt bijna op bij mij en ik vind hem best wel mooi. Het is echt een matte oud roze kleur. Hij blijft lekker lang zitten en heeft de naam Glossy Pink.



Dan een paarse/lila kleur lipstick van Revlon. Dit merk kan je veel kopen bij Big Bazare. Ik heb toen ooit deze kleur mee genomen. Het is een lila kleur die wat donkerde is op je lippen. Eerst moest ik even wennen aan de kleur maar nu vind ik hem best mooi en heb ik hem ook vaker op. Deze lipstick heeft allemaal kleine glittertje echt heel mooi. Deze is in de kleur 001 Lilac.



Dan een mooie roze vna Miss Sporty. Hier had ik laatste ook een artikel over geschreven. Als je dat artikel wilt lezen klink dan hier. Dit is echt een hele mooie matte roze kleur die ook nog eens lekker ruikt. Hij blijft lekker lang zitten en kleeft gelukkig niet. Hij is in de kleur 038 I love.



Over deze lipstick had ik laatst ook een artikel geschreven. Het gaat om de Catrice Ultimate Shine Gel Colour lipstick in de kleur 070 in de kleur License to pink. Het is een hele mooie knal roze en matte lipstick die alleen wel wat minde fel word op je lippen maar de kleur is even goed mooi. Hij blijft lekker lang zitten en geeft niet tot heel weinig af.



Dan, ik denk toch wel mijn aller leukste listick ever. Deze is van Kiko lipstick had ik gekocht in London en heb ik vanaf toen echt heel veel gebruikt. Het is een lipstick met een kleine glitter erin. Hij ruikt lekker en blijft ook nog eens super goed zitten, geeft niet tot een beetje af en is gewoon prachtig.








En dan de laatste. Dat is een lipstick van Inglot. Ik had deze gekocht op de beautygloss party. Toen ik hem zag staan moest ik hem gewoon hebben. Het is een prachtige knal roze kleur, die als je hem op je lippen doet ook knallend is. Hij blijft lekker lang zitten, geeft wel een beetje af maar dat maakt helemaal niet uit. Hij is gewoon prachtig en als hij op is koop ik hem zeker opnieuw.



Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Als jullie nog tips hebben laat het me dan weten. Bedankt voor het lezen en laat gerust een reactie achter.

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten