donderdag 25 september 2014

Essence Long Lasting Lipstick #13 Love Me

Al eerder heb ik verteld dat ik fan ben van de Long Lasting Lipsticks van Essence. Ik vind deze lipsticks echt ontzettend fijn en de kleuren erg mooi! Vandaag ga laten zien: Love Me. En ik kan je al vast vertellen dat ik echt gek ben op deze kleur! Kijk je mee?
Essence Love Me
Tjah wat kan ik nou nog meer vertellen dan dat ik de verpakking mooi vind, en vooral de kleurring die matcht met de lipstick, erg handig en mooi detail!


Essence Love Me

Wat een mooie kleur om zo al te zien, vind je niet? Ik vind het erg mooi! Dit zijn echt van die perfecte kleuren die erg mooi zijn voor overdag en bij elke look passen. Of je nu weinig make up draagt of veel, deze lipstick past erbij!

Essence Love Me

Ik denk dat dit echt een lipstick is wat vrijwel iedereen heel erg mooi zou staan! Ik ben er in elk geval helemaal verliefd op en vind het een erg mooie draagbare kleur! De kleur blijft niet heel erg lang zitten, gewoon redelijk. Als je op pad gaat is het daarom wel handig om gewoon de lipstick mee te nemen om te kunnen bijsmeren.


Aanrader? Jajaja! Ik denk dat ik binnenkort een back up ga halen! Essence Long Lasting Lipsticks zijn te koop bij het Kruidvat voor € 2,39


Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden. Laat me even weten wat je er van vond en bedankt voor het lezen!


Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten