donderdag 2 oktober 2014

Katy Perry Royal Revolution

Katy Perry kennen we natuurlijk allemaal van haar hits als ‘Hot ‘n Cold’, ‘Dark Horse’ en ‘Firework’, maar inmiddels heeft ze ook een succesvol parfum; Killer Queen. Inmiddels is er een lichtere versie (de paarse) van Killer Queen op de markt. Nu heeft Katy Perry een nieuw parfum uitgebracht, dat vanaf september 2014 te koop is in Nederland; Katy Perry Royal Revolution. Het is de opvolger van Killer Queen. Daar waar Killer Queen veel rood heeft is Royal Revolution qua verpakking meer een ‘ijskoningin’.  Ik ben helemaal verliefd op deze nieuwe geur. Ik heb hem voor jullie getest en review de geur vandaag!

Katy Perry Royal Revolution

The scent of victory’. Dat is wat achterop de verpakking van Katy Perry Royal Revolution staat. Katy Perry Royal Revolution overtuigt met een opstandig en verleidelijke karakter. De geur van koninklijke rebellie! Voorbij zijn de feestelijke audiënties en decadente balnachten. Ik was niet echt enthousiast over dit parfum maar na het lezen van verschillende blogartikelen van onder andere Vera Camilla, Cynthia en Charlotte was ik erg nieuwsgierig naar dit parfum. Toen ik liep rond te neuzen bij Douglas, kon ik het niet weerstaan om Royal Revolution in mijn mandje te ‘gooien’.

 photo IMG_5628copy.jpg
 
Hoe tof is deze verpakking. Katy Perry’s Royal Revolution wordt geleverd in een mooie doos met een blauw groene kleur met een beetje glim. Als je de doos in het licht houdt zie je wat kleur verschillen. De doos is bedrukt met zilveren barokprint, daar ben ik sowieso gek op. Lekker koninklijk doet deze verpakking zeker aan. Met de roze details, goud en zilver in combinatie met het blauw/groene. Ik vind het prachtig, koninklijk en vrouwelijk! Ik ben wel een beetje verliefd op de verpakking.

Killer Queen Royal Revolution
 
De flacon heeft dezelfde vorm als het eerste ‘Killer Queen’ parfum. De vorm van een geslepen diamant. De kleur is ijzig blauw en heeft een ombre effect. Aan de punt is de flacon heel licht van kleur en hoe breder het flesje wordt, hoe donkerder het blauw. Geweldig! Ik ben verliefd op mooie parfum flacons en deze mag er zeker wezen. De dop is donkergrijs en in de vorm van een kroon. Dit is uiteraard heel toepasselijk bij de naam van het parfum. In de dop staat aan de ene kant ‘Katy Perry’, aan de andere kant ‘Killer Queen’. Ik heb de 30 ml versie van het parfum.

 photo IMG_5635copy.jpg
 
De verpakking en de flacon zien er gewoon prachtig uit. Een lust voor het oog. Vorstelijk, ijzig en zeker royal!
 
 photo IMG_5622copy.jpg
 
De geur van Katy Perry Royal Revolution heeft de volgende geurnoten:
 
Topnoten: Roze freesia, granaatappel
Hartnoten: Sandelhout, oranjebloesem en jasmijnblaadjes
Basisnoten:  Zwarte doorn, vanille orchidee
 
Hmmm ik ben echt gek op de geur van dit parfum van Katy Perry. Het begint heerlijk zoet door de granaatappel, maar je ruikt ook wel het bloemige van de freesia. Het is een zoete geur die best lang blijft hangen. Ik vind het wel fijn om hem af en toe bij te sprayen. Zodat ik hem zelf ook nog ruik. Op het einde ruik je nog een vleugje vanille. Ik vind Royal Revolution een heerlijk parfum, zeker een aanvulling voor mijn al uitgebreide parfumstash. Ik draag hem nu iedere dag en ik zou je zeker aanraden, om eens te ruiken aan deze vorstelijke geur van Katy Perry.
 
Zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt ben ik helemaal weg van dit parfum en ik hoop dat ik jullie er een beetje enthousiast voor heb kunnen maken. Laat even een reactie achter bij de comments wat je van dit artikel vond. Bedankt voor het lezen!
 
Lots of love,
Vera.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten