dinsdag 23 september 2014

Refreshing body mist: coconut & vanilla.

De laatste weken zie ik de Victoria Secret body mist overal voorbij komen. Ze waren in de aanbieding bij de Etos, en veel bloggers schrijven over dit product. Laatst liep ik in Amsterdam een budget variant tegen het lijf. Kijk maar mee! 
10536747_598476366931953_325555568_n

Twee weken geleden ging ik een weekend naar Amsterdam. In de buurt bij het Leidseplein vond ik een hele grote DA. Ik ben daar een kijkje gaan nemen en kwam een look-a-like Victoria Secret body mist tegen. Zonder enige twijfel kocht ik dit product in de geur: Coconut & Vanilla.  
In deze budget variant zitten de volgende ingrediƫnten:
10617486_598476370265286_396225143_n
Ik vroeg mijzelf af wat Castor Oil was, en kwam het volgende tegen:
Castor / Wonderolie wordt al eeuwenlang gebruikt. Zo werd het onder andere door de Egyptenaren gebruikt, zo’n 4000 jaar voor Christus. Dit weten we omdat het in verschillende tomben is gevonden. Maar ook de oude Grieken blijken de Ricinusolie te kennen. Het kende vele toepassingen, waaronder medicinale, maar tegenwoordig gebruiken we de wonderolie voor voller, steviger haar en een egale huid. Het wordt puur gebruikt, of in combinatie met andere natuurlijke oliĆ«n zoals kokos olie of lavendel olie. 
Ik ben zeer tevreden over deze body mist. Hij trekt snel in, en plakt totaal niet! Je ruikt een lekkere sterke vanille geur, met op de achtergrond een heerlijke kokos geur. De body mist blijft zeker een heel uur lang ruiken. Dit vind ik echt een pluspunt!  
De afgelopen week ben ik op internet gaan kijken, en kwam ik meerdere geuren tegen van deze look-a-like. Deze kwam ik ook in de DA tegen, maar de Coconut & Vanilla vond ik het lekkerst ruiken.
Ik hoop dat jullie het een beetje een leuk artikel vonden. Ik raad deze jullie zeker aan, hij ruilt gewoon zo lekker. Wil je gewoon eenz een body mist kopen om te kijken of het iets voor jou is, kijk dan ook even naar deze want hij is niet duur, ongeveer 5euro. Het is natuurlijk zonde als je een dure koopt en je vind het niks. Bedankt voor het lezen!!
Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten