woensdag 17 september 2014

Favo douche producten.

Ik hou heel erg van lekkere douche producten en heb best wel een grotr stash. Vandaag wil ik jullie graag een aantal van mijn favo producten laten zien. Over sommige producten heb ik al een review geschreven dus hou ik het kort.

Badkamer inspiratie

Aller eerst ben ik zins kort helemaal gek op het merk Treacel Moon. Wat een heerlijke producten. Ze drogen je huud niet uit en ruiken heerlijk. Na het douchen hangt de geur nog heerlijk om je heen maar wel dat hij nog lekker is, niet te sterk dus.
null

Een ander lekker product vind ik de shampoo van Rituals. Hin ruikt heerlijk en maakt mijn haar lekker zacht. Een klein nadeelbis dat me haar er een beetje van gaat pluizen maar met een haarmasker in mijn haar is alles goed.

Dan heb ik een scrub of eigenlijk een soort van klei van Essence. Dit masker moet ne 3 tot 4 minuten laten zitten en daarna is mijn huis heerlijk zacht. Na een paar keer het te hebben gebruikt heb ik nog maar heel weinig oneffenheden.
Als laatste vind ik de body scrub van Rituals ook heerlijk. Ik heb de en hij maakt mijn huid heerlijk zacht. De scrub deeltjes zijn precies groot genoeg. Mijn huid word er helemaal niet droog van en hij ruikt ook nog eens heerlijk.
 
Nou dit waren een aantal van mij favo douche producten. Hoop dat jullie het leuk vonden. Als deze producten raad ik jullie echt aan. Ze zijn zo heerlijk en ik ga ze zeker opnieuw kopen als ze op zijn. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten