maandag 15 september 2014

Essence lipstick 10 Cotton Candy

Ik moest deze gewoon even hebben. Jullie konden hem zien in mijn shoplog van de Action en de Kruidvat. Ik heb nog nooit een lipstick van Essence gehad en ik heb er veel goeds over gehoord dus moest ik deze wel even mee nemen. Ik ben gegaan voor de kleur 10 Cotton Candy. Snel door naar mijn mening!

 De verpakking valt me alles mee – matte zwart, met een gekleurd randje, matchend met de kleur lipstick. Dat zijn leuke details! Bovenop de lipstick zie je het Essence logo, ook staat deze in de lipstick zelf geprint. Chique, en ook weer een goede zet van Essence! De lipstick bevat 3,8 gram aan product en is 24 maanden houdbaar, vanaf het moment dat hij open is geweest.


Dan de lipstick zelf. Hij smeert heerlijk uit en heeft een super goede pigmentatie. Als ik hem op mijn lippen aanbreng is hij ook super goed gepigmenteert. Hij blijft lekker lang en goed zitten en is helemaal niet droog. Felletjes of andere dingen zie je er helemaal niet mee en voor mij gevoel voed deze lipstick me lippen ook nog. Verder heeft hij ook een goede scherpe punt waardoor je heel goed je lippen vorm kan geven.
 

 
Ik ben echt heel erg tevreden over deze lipstick en ik ga er zeker meer van kopen. Hij werkt heerlijk en blijf goed zitten en wat ik ook heel fijn vind is dat hij natuurlijk aan voelt. Het voelt niet alsof je een soort van masker op je lippen hebt. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden ondanks dat het weer een artikel over een lipstick is. Vanaf komen er weer veel andere soorten artikelen. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten